Reșița pierde 25.000.000 de euro! USR vrea lămuriri de la social-democrații care au refuzat achiziția depoului

modelmic+editorial

Filiala locală a USR Reșița le solicită consilierilor PSD Reșița ca în zilele următoare să prezinte public argumentația conform căreia au votat împotriva proiectului de achiziție a Depoului de tramvaie, punând astfel în pericol un proiect european în valoare de 25 milioane euro.

De asemenea, Uniunea Salvați România susține că ar fi nevoie de o dezbatere între factorii decidenți pentru a încerca soluționarea acestei situații și a impasului în care se află întreaga societate reșițeană, singura care are de pierdut dacă acest proiect de anvergură nu se va aproba.

„Subliniem că toți reșițenii, indiferent de votul pe care l-au dat de-a lungul timpului, își doresc un oraș curat, civilizat și prosper. Aceste deziderate ale cetățenilor urbei transced apartenența politică a celor aleși prin vot democratic să le decidă viitorul”, explică echipa USR Reșița.

 

CITEȘTE ȘI: Lovitură grea pentru Popa: proiectul de cumpărare a depoului de tramvaie, respins de social-democrați!

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. PSD

    Mai terminati in durerea mea cu lamentarile…nu a zis nimeni ca nu e de acord cu cumpararea depoului, doar ca pretul de 500.000 euro e mult prea mare!! Sa fim seriosi…cu 500.000 Euro iti construiesti un depou nou-nout…cum pana mea sa dai pe spartura aia banii astia! Dupa aia vine Curtea de Conturi si iti imputa sumele sau si mai fain iti face unu o plangere penala pt abuz in serviciu (cu atat mai mult cu cat nu exista nici o garantie ca daca cumperi depoul la banii astia automat ti se aproba proiectul). Sa se faca o evaluare realista a imobilului respectiv si nimeni nu va zice ,,nu” cumpararii! Nu va mai plangeti ca babele ofticoase ca nu e nimic pierdut!

  2. IONUT

    Asta-I CIUMA ROSIE mal bine pierde Resita 25000000 euro deoarce jigodile PSD-iste au majoritatea iar primaru este al opozitiei. Fonduri europene pe care Resits le poate pierde datorita CIUMEI ROSII. Astia ori sunt tamplti ori sunt prosti si atunci marea vina o are Resitenii care a votat asemenea *****.

  3. PSD

    Ionut….corect este ,,din cauza CIUMEI ROSII” nu ,,datorita…”! Ca sa nu intram la idei cum ca ai fi un postac liberal angajat de Nelutzu (un tip cool de altfel) pe post de consilier nr 157..poti sa ne impartasesti te rugam care au fost criteriile obiective care au stat la baza stabilirii pretului depoului?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei