Reșița, orașul cu cea mai modernă infrastructură de învățământ din regiune

popa scoli

Unul din obiectivele primarului Ioan Popa, acela de a transforma Reșița în orașul cu cea mai modernă infrastructură de învățământ din regiune, pare să fie tot mai aproape de realizare. Nu mai puțin de nouă șantiere sunt deschise în prezent în unități de învățământ din municipiu, anunță edilului, peste jumătate dintre aceste proiecte urmând să fie finalizate în următoarele luni.

Se lucrează intens pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a unităților de învățământ din oraș.

Constructorii sunt verificați periodic, astfel încât să respecte graficele de lucrări asumate prin contracte. Din cele 9 șantiere deschise în acest moment, 6 se vor finaliza în următoarele trei luni”, precizează edilul reșițean, care dă asigurări că implicarea Primăriei Reșița în domeniul educației nu va opri aici.

„După finalizarea proiectelor de reabilitare a clădirilor, următorul pas este dotarea unităților de învățământ la cele mai înalte standarde.

Prin munca depusă în ultimii ani, suntem tot mai aproape de obiectivul nostru – Reșița, orașul cu cea mai modernă infrastructură de învățământ din regiune”, mai adaugă Ioan Popa.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei