Recunoștință și satisfacție profesională pentru polițiștii bocșeni

a

În urma sesizării făcute de un locuitor al orașului Bocșa, polițiștii IPJ Caraș-Severin au intervenit cu promptitudine și au rezolvat cazul. Reacția păgubașului a fost pe cât de sinceră, pe atât de măgulitoare pentru polițiștii bocșeni: ”Domnilor polițiști, vă mulțumesc că mi-ați adus înapoi cazanul pe care nu mai speram să îl recuperez vreodată! Să știți că am muncit doi ani să strâng bani ca să îl cumpăr.”

Sunt cuvintele unui bărbat de 59 de ani din Bocșa, care cu lacrimi în ochi le-a mulțumit polițiștilor de la Poliția Orașului Bocșa în momentul în care i-au restituit cazanul din cupru, cu toate componentele, pe care persoane necunoscute i le-au sustras în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2020, dintr-o anexă a locuinței. Ieri, 15 decembrie 2020, polițiștii au identificat doi tineri de 16 și 18 ani din Bocșa, bănuiți că ar fi sustras cazanul din cupru de la locuința bărbatului de 59 de ani, pe care după comiterea faptei l-ar fi vândut în schimbul sumei de 800 de lei, unei persoane din localitatea Berzovia.

Bunul recuperat, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, a fost restituit persoanei vătămate. Polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate, a precizat Alina Boeru purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Diana Cojocariu

    Pai da…cam la asta se pricep pseudopolitistii bocseni….recuperat cazane, oale, tigai….ca de restul sunt depasiti de multa vreme!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei