George Simion, despre spitalul din Reșița: „Știți cât de mult s-a furat să se ajungă în acele situații dramatice?”

s

Prezent astăzi la Reșița, în cadrul unui turneu național pe care și l-a propus, co-președintele AUR, George Simion a adus în discuție situația județului Caraș-Severin lăsat de izbeliște de către „baronii” „cu interese obscure” care au domnit o vreme pe aceste meleaguri și și-a expus câteva obiective de atins din poziția de parlamentar.

Cred că suntem a 10-a oară în Reșița și o să venim ori de câte ori e nevoie chiar dacă județul este lăsat cumva de izbeliște, chiar dacă pare în momentul acesta că județul Caraș-Severin este o margine de țară, nu trebuie să avem margini, cu toții suntem români și nu trebuie să lăsăm pe nimeni în urmă. Din păcate, România ultimilor ani s-a centrat extrem de mult pe niște zone, București, Cluj, Timișoara și situația economică, lipsa locurilor de muncă a contribuit în plus la plecarea oamenilor peste hotare. Foarte mulți oameni sunt plecați peste hotare în toată țara, dar mai ales din județe precum Caraș-Severin”, a declarat George Simion.

9

Liderul a vorbit la superlativ despre filiala AUR Caraș-Severin, condusă  de Letiția Aman, candidata propusă de organizația județeană la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Coordonatoarea noastră din Caraș-Severin vine din zona noastră doctrinară. A fost alături de veteranii PNȚCD-ului, vine din zona creștin democrată pe care o reprezentăm și noi în politica românească și suntem bucuroși că nu avem printre noi moguli, oameni cu interese obscure sau baroni care au domnit pe aici prin Caraș-Severin”, a precizat președintele AUR.

4

Printre prioritățile pe care și le-a propus George Simion ca parlamentar se numără propunerea către celelalte partide politice de agreare a unei legi privind anularea celor peste 500 de mii de amenzi neconstituționale date în starea de urgență și cea de alertă și care nu pot fi scoase din rolul fiscal decât prin instanță, ceea ce ar duce la blocarea instanțelor.

De asemena, ca parlamentar Simion va insista pe redeschiderea școlilor după sărbătorile de iarnă și susținerea micului producător, prin politici publice care să se adreseze românilor din mediul rural.

Noi am fost printre puținele state din Europa care au închis școlile în această perioadă. De ce? Pentru că s-a furat din sistemul sanitar, s-au furat banii noștri pe care îi dăm lunar. Nu vreau să mă cocoț eu pe situația din spitalul de la Neamț sau din spitalul din Caraș-Severin, dar voi știți cât de mult s-a furat să se ajungă în acele situații dramatice? Nu-i admisibil așa ceva și tocmai de asta lumea a votat AUR! De aceea am fost jigniți, alegătorii noștri au fost făcuți în fel și chip! De ce? Pentru că nu au crezut propaganda asta oficială care ne prezenta o situație și în spatele acestei situații se fura din toate contractele cu statul, 80% din măști fiind neconforme!”, a mai spus co-președintele AUR, aflat azi la Reșița.

Periplul liderului AUR prin țară continuă la Timișoara unde după întâlnirea cu votanții, în Piața Operei, va participa la marșul Revoluției din Timișoara.

c

7

6

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Tk

  Bravo George, bravo AUR ,scăpați Caraș Severinul de molima galbenă a penaliștilor, SUNT deja de nesuportat, sunt buba neagră a țării, afară cu ei din politică, ăștia sunt ciumații și covidații mintali, niște huligani antiromâni și tot ce înseamnă România, JOS PNL LA PUȘCĂRIE CU TOȚII!

 2. Cocutza

  Alo dom’ Hauras….mai lasa palavrageala electorala si puneti osul la treaba, daca stii ce – i aia!
  Pana acum ati aratat doar ca sunteti niste sosocisti fara forma si fara fond…

 3. Tk

  Lasă sfaturile madam, ținele pentru tine și ai tăi, iar despre treabă că trebuie să o facem o vom face până urmă dar fără să-ți ascultăm părerea, nu interesează pe nimeni adică ciocul mic și joc de glezne!P.S.Hauraș îi spui lui bărbatul tău cui vrei tu,eu nu sunt etnia romilor, ‘nțeles cucoană?Hai pa!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei