PSD Caransebeș și-a furat-o! Viceprimarul Bebe Pasere rămâne în slujba caransebeșenilor!

Bebe Pasere viceprimar

Tribunalul Caraș-Severin a dispus ca Bebe Pasere să își continue misiunea de viceprimar, împotriva dorinței PSD – PNL, care a dorit să-l trimită încă din luna ianuarie pe alesul PRO România în banca consilierilor municipali. Conform hotărârii de astăzi, tribunalul a admis cererea formulată de viceprimarul Florin Pasere în contradictoriu cu pârâtul Consiliu Local al Municipiului Caransebeș și a respins excepția inadmisibilității cererii de suspendare a HCL ridicată de Consiliul Local Municipal prin întâmpinarea depusă.

Totodată, Tribunalul Caraș-Severin a dispus anularea hotărârii Consiliului Local nr. 36/20.01.2021 a Consiliului Local al Municipiului Caransebeș și suspendarea executării acestui HCL până la o soluționarea definitivă a cauzei. Cu alte cuvinte, pesediștii inițiatori ai puciului din primăria de pe Timiș și Sebeș se văd acum puși la colt, făcând „ascultare“ în fața instanțelor. O victorie nesperată a viceprimarului Pasere, pe care mulți îl credeau istorie la finalul lunii ianuarie a acestui an. Iată că instanța bate scenariul pesedist și face mai degrabă trimitere la marele dramaturg Caragiale, al cărui personaj Trahanache cerea stimabililor politicieni „puțintică răbdare“, în actul III din „O scrisoare pierdută“.

Să menționăm că este o decizie care poate fi atacată prin recurs la Curtea de Apel în termen de 15 zile, însă până la o nouă decizie care s-ar putea produce peste alte câteva luni, actualul viceprimar Bebe Pasere își continuă munca în primărie. De asemenea, Consiliul Local Caransebeș este obligat să-I plătească reclamantului Pasere suma de 3350 de lei cheltuieli de judecată.

Astăzi Tribunalul Caraș Severin a pronunțat sentința în dosarul 339/115/2021 referitor la demiterea mea din funcția de viceprimar. Acesta mi-a dat câștig de cauză. Pe lângă faptul că s-a dovedit nelegală demiterea mea, Consiliul Local Caransebeș trebuie să îmi plătească și cheltuielile de judecată. Regret cele întâmplate pentru că ele s-au dovedit a fi doar o manevră politică eșuată pentru cei care au inițiat acest demers și o pierdere de timp pentru locuitorii Caransebeșului. Eu pot să vă asigur în continuare că voi continua toate proiectele începute și voi fi la fel de dedicat cum mă știți de când am fost ales în această funcție. Sper că este un episod depășit și că de acum încolo nu vor conta decât interesele acestui oraș și ale oamenilor săi”, a precizat Bebe Pasere, după aflarea deciziei.

Pasere mai dă asigurări ca relația profesională cu actualul primar al municipiului, Felix Borcean este una benefică performanței administrative.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei