PSD Caraș-Severin îl susține pe Liviu Dragnea!

modelmic

Organizația județeană a Partidului Social Democrat a decis să îl susțină în continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, după ce acesta a fost condamnat definitiv în dosarul „Referendumul”. 

Organizația Județeană PSD Caraș-Severin îl susține pe Liviu Dragnea la conducerea partidului pentru că avem încredere în el, pentru că împreună cu  Liviu Dragnea am reparat greșelile și nedreptățile lăsate de regimul  Băsescu și pentru că așa este normal, moral și corect.

Sprijinul față de Liviu Dragnea ni-l vom arăta prin câștigarea alegerilor locale și alegerilor parlamentare din acest an, de către organizația noastră”, se susține președintele filialei județene, Ion Mocioalcă, prin intermediul unui comunicat de presă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, astăzi, la doi ani de închisoare cu suspendare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei în dosarul”Referendumul”, adică dublu decât în prima instanţă. Perioada de încercare este de 4 ani. Au fost suspendate şi pedepsele complementare, cu privire la interzicerea drepturilor electorale.

Liviu Dragnea a declarat în ultimul cuvânt în faţa instanţei în procesul Referendumului că se consideră nevinovat: “Militanţii, nu numai din PSD, ci ai tuturor partidelor îndeamnă lumea la vot pentru că este sensul unei campanii electorale. La referendum a fost o confruntare dură între poporul român şi Băsescu. Niciun partid nu putea obţine foloase necuvenite. Cred cu tărie în nevinovăţia mea şi solicit achitarea“. De cealaltă parte, procurorii au cerut magistraţilor pedeapsă cu executare pentru preşedintele PSD, pedeapsa minimă solicitată de DNA fiind între trei şi cinci ani.

La aflarea sentinței, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că toţi liderii PSD sunt şocaţi, afirmând că toată lumea aştepta achitarea lui Dragnea. În plus, Ștefănescu a subliniat că toţi liderii îl susţin pe Liviu Dragnea şi că nu se pune problema unei demisii a acestuia din funcţia de preşedinte al partidului.

Diana RADU 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Ionut

  Bravo. Cu un condamnat penal in fruntea partidului, PSD-ul isi incununeaza activitatea din ultimii 25 de ani. Este o binemeritata recunoastre a activitati desfsurate de partid.
  Apopo candideza Mocioalca la CJCS stiind acum ca a intrat in cursa si Marcel Vela? Sau lasa din nou tinerii social democrati sa piarda

 2. Ion

  Astia sunt nebuni! Mocioalca racoleaza primari condamnati si acuma au si seful suprem condamnat, Nebunilor,lumea s-a schimbat in jurul vostru,nu va dati seama?

 3. Rusalin Lupaşcu

  PSD = PENALII SOCIAL DEMOCRATI

  “Bravo” băieții! La plăcinte înainte… penalilor ce sînteti

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei