Promisiuni pentru locatarii de pe Bulevardul Muncii 11A! Aleea ciuruită de gropi va fi asfaltată!

modelmic

Locatarii de pe Bulevardul Muncii 11A din Reșița au decis să se facă auziți, după ce mai bine de patru ani s-au înecat în praf, mizerie și gropi imense.

Aleea din fața blocului în care locuiesc este considerată autostradă de către șoferii de camioane care circulă în voie toată ziua, asta cu toate că în zonă au fost instalate indicatoare care să limiteze accesul vehiculelor de mare tonaj.

CITEȘTE ȘI: Pe Bulevardul Muncii Nr. 11A se circulă ca-n Evul Mediu! Locatarii se revoltă, Primăria caută scuze!

Și asta nu este singura doleanță a locatarilor. Mașinile grele au ciuruit asfaltul în ultimul hal, iar autoritățile locale, în ciuda repetatelor sesizări, nu a făcut altceva decât să decoperteze întreaga alee și să o lase așa mai bine de trei ani.

Nu e de mirare că răbdarea locatarilor a ajuns la limită, aceștia luând decizia de a se face auziți în mod public.

DSC_0011

Astfel, pe adresa redacției Reper24 au ajuns mai multe sesizări din partea asociației de locatari care cereau implicarea autorităților locale. Lucru care s-a și întâmplat.

În urma materialului apărut săptămâna trecută în cotidianul online Reper24, reprezentanții Primăriei s-au deplasat într-o vizită pe teren pentru a analiza starea străzii în cauză și pentru a discuta cu cetățenii.

Luate cu asalt de întrebări și lămuriri, autoritățile locale le-au promis cetățenilor că vor trece pe lista prioritară asfaltarea aleii, urmând ca în următoarele săptămâni să se și treacă la treabă.

„Lucrările la nivel de oraș se fac în funcție de fonduri și de priorități. Momentan se lucrează la mai multe parcări de pe raza orașului, dar vom face ceva și în privința acestei străzi. În cel mult cinci săptămâni vom încerca să începem reparațiile la carosabilul din această zonă”, le-au explicat reprezentanții Primăriei cetățenilor.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei