Primarul Popa bate palma cu italienii pentru dezvoltarea Reșiței! Vezi cum s-a finalizat vizita oficială în Italia

modelmic+editorial

În perioada 20-22 ianuarie, edilul-șef al Reșiței, Ioan Popa, s-a aflat într-o vizită oficială în Italia pentru a stabili noi parteneriate care să deschidă ușile Reșiței spre dezvoltare.

În acest sens, în 20 ianuarie, autoritățile reșițene au participat la o întâlnire de lucru cu președintele Consiliului Local din orașul Pesaro, pentru a stabili datele concrete ale finalizării înfrățirii dintre cele două orașe.

„Dorința mea este de a dezvolta și alte parteneriate pentru Reșița”, le-a transmis primarul Popa reșițenilor. În acest sens, pe lângă vizita în Pesaro, edilul a participat și la o întâlnire în cadrul Primăriei din Foligno și la diferite activități din proiectul Da EurHope a EurHome, împreună cu elevi și profesori de la Colegiul Național Traian Lalescu.

Datorită activităților derulate de tinerii reșițeni în cadrul acestui proiect și în urma solicitării semnate de elevii implicați, reprezentanții autorităților locale din Foligno și-au exprimat dorința de a demara procedurile pentru semnarea unui acord de colaborare cu Primăria Reșița.

„În scurt timp, voi oferi detalii referitoare la această deplasare și la oportunitățile concrete ale unor astfel de parteneriate”, a adăugat Ioan Popa.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157679367737336″]

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei