Primarul Ciprian Măceșanu, noul președinte al PPU-sl Caraș-Severin!

mace

Ciprian Măceșanu, primarul comunei Ticvaniu Mare, este noul președinte interimar al organizației PPU-sl Caraș-Severin, în urma demisiei celui care a condus filiala județeană până nu demult, Răzvan Simulescu. Fostul lider a declarat că va rămâne în continuare în Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal, decizia luată fiind doar o „reașezare logică” a lucrurilor.

Am hotărât să fac un pas în spate de la conducerea PPU-sl Caraș -Severin în special datorită lipsei de timp care mă împiedica să fac o treabă bună pentru a dezvolta organizația cărășeană așa cum trebuie, cu alte cuvinte îmi dau demisia din funcția de președinte interimar și rămân simplu membru.

Las următorului lider un partid curat și frumos care, în scurtul timp de la înființare, a dat un primar de comună în persoana domnului și prietenului meu Ciprian Măceșanu, doi viceprimari, un număr de 21 de consilieri locali și o mulțime de membri și simpatizanți”, declară Răzvan Simulescu.

După rezultatele pe care le-a obținut la alegeri, edilul  Ciprian Măceșanu a fost ales să preia frâiele organizației județene.

Am fost numit interimar în ședința Biroului din 5 iunie, urmând să ne organizăm la nivel de județ. Triunghiul a fost deja format, secretar fiind Beno Magheți, iar pe dezvoltare economică a fost numit Pavel Grozăvescu – viceprimarul comunei Mehadia”, a mai declarat Ciprian Măceșanu.

Noul președinte și-a trasat și obiectivele filialei PPU-sl Caraș-Severin, propuse pentru anul acesta.

Intenționăm ca în comunele cu peste 9 consilieri să facem organizații statutare, în urma alegerilor. Anul acesta ne propunem 30 și anul viitor încă 30, acestea fiind perspectivele în momentul de față. Avem un număr considerabil de membri și vom încerca să ne dezvoltăm și local, precum și să facem câteva organizații de tineret acolo unde avem mai mulți tineri”, a declarat noul președinte al organizației județene, Ciprian Măceșanu.

PPU-sl a reușit în urma alegerilor locale de anul trecut să „bifeze” 21 de consilieri locali, doi viceprimari și un primar, în persoana actualului lider, Ciprian Măceșanu.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei