Primăria Reșița ia măsuri de combatere și distrugere a ambroziei

ambrozie 2

Primăria Reșița a luat măsuri de combatere și distrugere a ambroziei, plantă alergenă care poate provoca serioase probleme de sănătate oamenilor. Astfel, pe parcursul lunii trecute, pe raza municipiului de pe Bârzava a fost aplicat erbicid în zonele în care au fost identificată planta. S-au folosit 100 de litri de erbicid, diluat în 5.000 de litri de apa, anunță reprezentanții Primăriei Reșița.

S-a acționar în zonele: platforma Mociur, Bârzăviței, Moroasa, Gugu, parcare Kaufland Luncă, Lend, drum centură, bariera G. A. Petculescu, Gara Sud, platou pod Pompieri, str. Călărașilor, platou bazinul de înot, Minda, Marginea-Plastomet, strada Scorușului, Poiana Golului, spălătoria auto Ava, Timișorii, 24 Ianuarie, drum Triaj până la Unitatea Militară, decantor L. Blaga, Inspectoratul Școlar Județean, Ateneu, Triaj, Parcului/Zoo, Canalului/Oituz, Policlinica din centrul civic, Eminescu, Banca Țiriac, stația Nera, Ioan Corvin, zona Finanțe, Stadion Valea Domanului, Biserica ucraineană, Trandafirul, Sportivilor, Grădinița din Moroasa, Camera de Comerț, Valea Țerovei până în cartierul Țerova, pe ambele sensuri, strada Traian Doda, Digului, Bârzavei, str. Nera, pasaj TMK, zone din Micro 3.

„În cazul în care cetățenii au cunoștință și alte locații în care este prezentă aceasta plantă, îi rugăm să se adreseze S.P.D.I.R.P.C.L.S.I.P.D, la secretariat, tel 0255.220.200”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Următoarea sesiune de erbicidare va începe în 2 august 2021.

 

Karina TINCUL

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gilă

    La cimitirul nr8 sau micro 5 în jargonul local:)))) e plin de ambrozie, cu coasa o tai și e plin de ele, printre morminte e destul cât să strănute morții din coșciuge.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei