Primăria comunei Brebu informează

br

Această informare este efectuată de comuna BREBU, județul CARAȘ-SEVERIN, cu sediul în localitatea Brebu, Nr 21,tel/fax. 0255232524, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Banat Timișoara aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea proiectului de investiții ÎNFIINȚARE SISTEM INTELIGENT DE DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE în comuna BREBU, satele Brebu, Valeadeni și Apadia și comuna PĂLTINIȘ, satele Păltiniș, Rugi, Ohabița și Delinești, rețele amplasate pe teritoriul comunelor Brebu și Păltiniș, județul Caraș-Severin.

Această investiție este nouă. Solicitarea de aviz este conformă cu Legea Apelor 107/1996, modificată și completată până în 2020. Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa la adresa solicitantului după data de 17 iunie 2021.

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei