Primăria Buchin – un scurt circuit și flăcări în miez de noapte

1

Două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, au intervenit de urgență azi-noapte, în jurul orei 03.55, la stingerea unui incendiu care a izbucnit la o clădire aparținând Primăriei Buchin.

2
Focul se manifesta la o încăpere a clădirii cu destinație de spațiu de locuit, existând pericolul de propagare al acestuia la întreaga clădire in care mai erau amenajate alte spații de locuit.

3
Nu au fost victime, incendiul a fost localizat si lichidat în cel mai scurt timp, focul a afectat acoperișul clădirii pe o suprafață de aprox. 50 mp și camera respectivă cu bunurile aflate în interiorul acesteia (1 pat, 1 frigider, 1 dulap).

4
Cauza probabilă a incendiului – scurt-circuit la instalația electrică (cablu electric izolat necorespunzător).

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei