(e) Ion Spânu – Deputat PRO România Vă rugăm: nu ne mai omorâți!

 a

Filiala Caraș Severin a Partidului PRO România își exprimă profunda compasiune pentru persoanele rănite în incendiul devastator de la Spitalul Județean Piatra-Neamț și transmite, pe această cale, condoleanțe tuturor familiilor îndoliate de acest tragic eveniment. Din nefericire, asistăm la un nou incident terifiant pentru opinia publică românească care scoate, astfel, la iveală incompetența celor care conduc, de prea multă vreme, un județ atât de important pentru România, cum este Piatra Neamț, dar și a celor care sunt, astăzi, la cârma României.

Nu avem cum să nu facem o paralelă între acest incendiu și ceea ce s-a întâmplat, în 2015, la Colectiv. Atunci, Primul Ministru a plătit cu funcția pentru acea tragedie națională, spre încântarea nedisimulată a lui Klaus Iohannis, extrem de puțin interesat de evenimentul în sine, dar foarte preocupat să-și facă jocurile politice pentru acapararea puterii totale. Foarte puțin probabil că acest lucru se va întâmpla și acum, atât guvernarea PNL, cât și Președintele României obișnuindu-ne de foarte multă vreme cu dubla măsură, de vină fiind oricine altcineva în afară de ei.

Filiala Caraș Severin a Partidului PRO România își face, astfel, datoria de onoare și, în numele victimelor de la Spitalului Județean Piatra-Neamț, dar și a sutelor de persoane decedate zilnic din cauza incompetenței celor care conduc sistemul sanitar, cere demisia imediată a Guvernului Orban, precum și a întregii conduceri a Consiliului Județean Piatra Neamț. Klaus Iohannis a împământenit sintagma cinică “a trebuit să moară oameni”, ca explicație generală pentru pentru toate acțiunile sale politice inconștiente. Și, până acum, se pare că i-a reușit: românii mor în spitale răpuși de coronavirus pentru că Președintele României și-a dorit cu orice preț alegeri locale; românii mor arși de vii pentru că acțiunile executivului au dus pe buza prăpastiei întreg sistemul sanitar.

Domnilor guvernanți, domnule Președinte,

În loc să venim cu propuneri pentru redresarea economică și socială a României, în loc să stăm cu toții la aceeaşi masă și să facem un proiect pentru dezvoltarea acestei țări, ne-ați adus în situația în care să nu ne mai dorim decât SĂ NU NE MAI OMORÂȚI!

Ion Spânu – Deputat PRO România

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei