(P) Prețurile de la MARKET PARABO continuă să șocheze cumpărătorii!

parabo

Reșițenii au la dispoziţie pentru cumpărături, la prețuri de bun simț, magazinul MARKET PARABO, de pe Calea Timișoarei, cu o gamă variată de produse alimentare şi non-alimentare. Formatul magazinului Parabo este unul modern, iar printre produsele pe care clienţii le pot găsi aici se numără băuturi alcoolice şi non-alcoolice, lactate şi brânzeturi, conserve, produse congelate, dulciuri şi cafea, cosmetice, detergenţi şi multe altele, toate la preţuri foarte competitive.

 

OFERTELE SĂPTĂMÂNII la MARKET PARABO!

 În această săptămână, la Market Parabo poți cumpăra doza de RED BULL 0.25L la prețul de 4.18 lei, Giusto Natura 2 litri – 3,80 Bere Ciucas Gold la 0,5l – 1,75 lei, cognac Drobeta 0,5l – la 10,98 lei, cognac Unirea 0,5l – 13,35 lei, bere Ciucaș 1l – 3,49, bere Ciucaș 2,5l – 5,99, bere Ursus 0,5l – 2,22 lei, bere Timisoreana 0,5l – 1,86 lei, Croissante Fancy Giga 200gr – 2,25 lei,

Apă minerală Dorna 2l, la doar 1,94 lei, Burns energy – 2,99 lei, Biscuiți populari 3kg – 14,25 lei, Energizant Hell – 1,75 lei.

„Punem la dispoziţia clienţilor o gamă variată de produse alimentare şi non-alimentare din branduri de marcă, în special branduri de top româneşti. Pentru băuturile de import, gen whisky- uri, gin, rom, vermuturi, există un spaţiu special amenajat, chiar la ieşirea de la casele de marcat. În general, o gamă largă de produse se găsesc, la Market Parabo, la preţ de distribuitor“, ne-a declarat Cristian Panfil, antreprenor și promotor al acestei investiții.

În magazinele Market Parabo clienţii pot opta pentru diferite modalităţi de plată, de la cash sau card, până la tichete de masă.

MARKET PARABO vă așteaptă de luni până sâmbătă, de la ora 9:00 la 21:00, iar duminica de la ora 8:00 la 15:30 în Reșița, Lugoj și Timișoara.

REPER 24

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Ciula Marian

    Buna ziua mă scuzați de deranj am si eu o curiozitate ca sa nu spun altfel sunt client fidel al magazinului Parabo din Bocșa va rog frumos sa imi spuneti daca e normal la un magazin cum e cel din Bocsa sa comanzi 4 cartușe de marlboro sa te tina șeful de magazin 15 minute sa astepti dupa care vine cu 3 cartușe si sa iti spuna pe un ton de sus ca asta e ca daca vrei bine dacă nu el nu are ce sa facă cu toate ca mai avea pachete pe la case . Încă o problemă tot de șeful de magazin tine acum aveti un produs si apoi nu mai e cînd întrebi băieți de la raft zice ca nu mai vrea șefu ca nu se vinde dar ele se cumpără multe produse la reșița in magazin le găsești la bocșa nu ca nu vrea șeful păcat de magazin ca e frumos fetele de la casa sunt ok toată stima pentru ele si e magazin romanesc e păcat sa strice imaginea asa un om succes in noul an sărbători fericite

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei