„Conducerea PSD Caraș-Severin nu va fi sancționată. A fost o decizie sentimentală”, susține Chisăliță!

modelmic-Recovered

Senatorul PSD de Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță, s-a declarat convins că nu vor exista represalii împotriva conducerii filialei cărășene a partidului, în urma deciziei de a nu participa la votul moțiunii de cenzură privind demiterea guvernului Grindeanu.

Chisăliță a explicat în cadrul unei conferințe de presă susținută săptămâna aceasta la Reșița care au fost motivele pentru care parlamentarii cărășeni părăsit sala în momentul votului, afirmând că decizia luată de aceștia a fost una strict sentimentală:

„La momentul moțiunii de cenzură, grupul de parlamentari ai Partidului Social Democrat, ca urmare a consultării pe care am avut-o cu primarii PSD din județ, am decis să nu ne prezentăm la vot. Și asta pentru a nu vota nici împotriva propriului partid, dar nici împotriva unui om care provine din județul Caraș-Severin, al cărui tată este coleg cu noi.

La momentul începerii moțiunii, toți am fost în sală, eu fiind la prezidiu, toate camerele au fost pe mine, inclusiv prin faptul că președintele partidului a venit la mine. După momentul discursului premierului Grindeanu și al președintelui partidului, am decis să ne retragem.

Personal, prima reacție pe care am avut-o a fost că voi respecta decizia partidului și am să vă spun de ce: pentru că un partid mare așa cum este PSD, nu poate fi condus altfel decât respectând deciziile. În politică rar poți să iei decizii sentimentale, dar e adevărat că momentul moțiunii a fost un moment în care am luat cu toții o decizie sentimentală”.

Senatorul Chisălița a adăugat că din câte a înțeles în urma discuțiilor pe care le-a avut la București, cu colegi din conducerea partidului, nu se pune problema unei sancțiuni împotriva filialei din Caraș-Severin pentru decizia de a nu participa la vot.

Inclusiv dna ministru Olguța Vasilescu a spus că este de înțeles poate atitudinea pe care, citez, colegii din Caraș-Severin au avut-o, pentru că este dificil să votezi împotriva unui om care provine din județul tău”, a mai declarat secretarul executiv al PSD Caraș-Severin.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. Incredibil...

  Un partdi nu poate fi condus decat respectand deciziile…
  Incredibil.
  Unde este democratia, meritocratia, scara valorilor in societate, in tara, ca in PSD, clar nu exista asa ceva.
  Sunt curios cat de absurzi putem fi.
  Daca maine decizia partidului spune ca toti parlamentarii partidului vor face munca patriotica 10 ani de acum inainte, ca renunta la privilegii, la avantajele conferite de functia vremelnic detinuta, o respectam, nu – i asa?
  Dar daca maine cel de la carma partidului decide ca nu mai pot fi membri de partid cei care au peste 1.50 m inaltime, sa fie PSD un partid de pigmei, sa aibe inaltimea potrivita… Cum va fi atunci?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei