Pregătiri pe ultima sută de metri înainte ca noile autobuze să-și facă debutul pe străzile Reșiței! Vezi aici cum arată

modelmic+editorial

 

 

Lunga așteptare a noilor autobuze se apropie de final,  iar societatea Transport Urban Reșița promite o revoluție în cadrul transportului local din Reșița de îndată ce orașul scapă de Ro-A Tir.

 

Potrivit reprezentanților TUR, noile autobuze achiziționate de Primărie sunt pregătite în cel mai mic detaliu pentru a-și face debutul cu brio pe străzile reșițene

După revizii generale, verificări RAR și înmatriculări, în prezent nu mai este decât o chestiune de timp până ce autobuzele vor fi puse în funcțiune.

„Încercăm să fim ceea ce ne-am propus și să vă oferim ceea ce am promis, căldură, că doar vine iarna, căldura noastră și curățenie exemplară. Avem o vorbă ce ne călăuzește: dacă-i alb interiorul, hai să fie alb spital… occidental”, după cum declară reprezentanții societății Transport Urban Reșița.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157689322765664″]

 

CITEȘTE ȘI: Cinci din noile autobuze aduse de Popa la Reșița au fost aprobate de RAR! „Da, fac toți banii”

CITEȘTE ȘI: Popa cumpără autobuze Euro5 și deblochează gratuitățile pentru pensionari! „Suntem în linie dreaptă cu transportul urban”

 

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. marcel

    Autobuze bune si de calitate .Locul in care sunt tinute si intretinute arata jalnic.Pe cind un parking corespunzator ?

  2. zero

    Dupa cum arata la “noile autobuze” (cu peste 500.000 Km) furtune exfoliate si rugina in poza cu compartimentul motor…
    In rest, afara e vopsit (frumos) gardul…
    Iar… de atelier mecanic, SDV-uri, piese de schimb, documentatie tehnica completa si personal de service calificat nici nu mai intreb :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei