Poza zilei! Fotograful Ciprian Floare a surprins o imagine de poveste

Ciprian Floare

O imagine cât o mie de cuvinte! Așa putem descrie fotografia lui Ciprian Floare, care a surprins în cadru un cerb ce-și lasă coarnele mângâiate de soarele ce tocmai apune.

O imagine demnă de fotografia zilei pe National Geographic a fost surprinsă de cunoscutul fotograf bănățean Ciprian Floare. Ciprian a surprins un cerb suprapus peste apusul de soare (foto main), imagine ce face mai mult decât o mie de cuvinte. Pentru cunoscători este o imagine ce-ți poate apărea în cadru după zeci, sute de ore de așteptare. Este posibil chiar să nu ai șansa asta vreodată. Însă, pentru Ciprian Floare, norocul a fost de partea sa. Cu siguranță Divinitatea i-a scos în cadrul obiectivului o asemenea minunăție. Pentru că, pentru cine nu-l cunoaște, Ciprian este un iubitor de natură și frumos și sunt convins că face asta din pasiune și cu toată ființa sa. De-a lungul vremii, Floare a surprins sute de momente unice, dar fotografia de aseară este încununarea acestei pasiuni, iar watermark-ul de pe fotografiile sale – memories come to life – transmite exact ce cred că ar trebui cu toții să conștientizăm și să trăim în același timp.

Știu că orice altă referire este de prisos, așa că vă las să admirați minunăția surprinsă de fotograful Ciprian Floare!

apus - Ciprian Floare

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei