Povestea continuă cu multă pasiune chiar și dacă nu sunt “titular” – afirmă Adrian Torma

 1
Au început asfaltările în zona Policlinica-Bloc 50 și vor continua și săptămâna aceasta, urmând montarea bordurilor și reparațiile necesare finalizării proiectelor de modernizare“, afirmă Adrian Torma primarul ales al orașului Moldova Nouă într-o postare pe rețelele de socializare.
 2
Acesta se declară „extrem de bucuros“ pentru că viziunea sa cu privire la modernizarea orașului, combinata cu munca foștilor colegi din primăria Moldova Nouă, începe sa prindă viața în proiectele finalizate care vor ridica calitatea vieții în orașul de pe malul Dunării.
 3
„Privesc cu îngăduință în trecut, dar cu mare speranță în viitor și sper ca cei care au blocat “validarea” mea sa înțeleagă ca nu eu am de suferit, ci comunitatea. Ne așteaptă multă treaba și sunt nerăbdător ca votul vostru acordat din inimă în 27 Septembrie sa fie respectat de Înalta Curte de Casație și Justiție, dar și de competitorii politici“ a mai afirmat Adrian Torma.
 4
Vă reamintim că imediat după câștigarea alegerilor locale a fost contestat rezultatul votului, iar procesul a ajuns la ICCJ și așteaptă un termen de judecată. Tot atunci a fost blocat și Consiliul Local al orașului Moldova Nouă, iar în prezent, fără primar, viceprimar ori Consiliu Local, treburile zilnice sunt coordonate de Secretarul primăriei orașului din Clisura Dunării.
5
La Moldova Nouă continuă de asemenea lucrările la bazinul de înot continua. Este de așteptat ca cel care a câștigat proiectul de execuție să respecte termene asumate în contract și în luna iunie anul viitor, să poată fi inaugurat încă un obiectiv în premieră pentru oraș. De asemenea mai există un proiect semnat și va fi construit încă un bazin de înot în curtea Școlii Generale 3, proiect ce va aduce modernizări și în zonele conexe instituției de învățământ.
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei