Silviu Hurduzeu: „PNRR-ul guvernului Cîțu ascunde un Plan Sinistru de Austeritate pentru România“

 

hurduzeu

Deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu acuză actualul Executiv condus de Florin Cîțu că a pus la cale un „plan sinistru de austeritate pentru România“, mascat pentru a reuși aprobarea de către Uniunea Europeană a Planului Național de Redresare și Reziliență.

Este o mare minciună că România are 29 de miliarde din PNRR, o minciună întreținută de Iohannis, Cîțu și Ghinea. În realitate, România are doar 14 miliarde de la UE pentru PNRR. Diferența, de 15 miliarde de euro, este un împrumut de tip FMI care va pune un jug social crâncen pe România. Practic guvernul Cîțu revine la politica strânsului curelei din timpul acordurilor FMI“, afirmă deputatul cărășean, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Nu vom susține niciodată acest Plan care taie venituri, pensii, salarii, alocații, care amputează grav puterea de cumpărare, anulează facilități, crește taxe și impozite“, mai comentează reprezentantul PSD în Parlamentul României, deputatul de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Fake

    Asta au și avut în vedere,,iluminații “habarnisti ai alianței dezastrului PNL-USR-UDMR, sub pretextul așa zise pandemi ,luându-ne pe toți de proști cu slogane grohăite de tip ,,stați în casă ca noi să furăm tot ce mai e de jefuit în Țara asta” ,ne-au pus botnițe cârpe de de șters la fund ca să nu mai gândim că deranjează oculții iar acum o dau pe repede înainte cu vaccinul caprei râioase la fel pentru a distrage atenția de la următoarea criză de austeritate pe care vor cu orice preț să ne-o bage pe gât guvernul fals Câțu &acoliții. Vai de țara asta păcat că e locuită!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei