A plouat cu premii pentru cărășeni la gala festivă a ACoR, ediția 2020

AAA
Lucrările Adunării Generale a Asociației Comunelor din România s-a încheiat marți seara într- atmosferă festivă. Primarul comunei Marga Nicolae Beg, a declarat în exclusivitate pentru Reper24 că la ediția din acest an a fost prezent atât președintele României Klaus Werner Johannis, cât și premierul Victor Orban și o serie de miniștrii din cabinetul acestuia.
Am reușit să impunem un proiect care prevede ca în școlile din mediul rural să existe un program de descoperire a talentelor tinerilor elevi, astfel încât aceștia să poată fi îndrumați spre activități la care au talent. Din păcate inițiativa primarilor de comune din România, cea referitoare la înființarea în fiecare localitate a unui asistent medical comunitar, nu a avut succesul pe care îl scontam“.

BBB
Primarul comunei Marga a mai precizat că s-au acordat premii și diplome de excelență mai multor edili, 3 dintre aceștia fiind reprezentanții județului Caraș Severin. „Este vorba diplomă de excelență și titlul de primar de 6 stele lui Gheorghe Coilă pentru cele 6 mandate obținute în fruntea comunei Buchin, Trofeul ZETEA acordat comunei Cornereva prin primarul său Nicolae Novăcescu, în semn de recunoștință și înaltă apreciere pentru instalarea de investitori și promovarea de produse tradiționale Românești, precum și Ordinul de Merit și trofeul Nicolae Sabău primarului comunei Băuțar Romulus Barbescu, pentru contribuția la promovarea și păstrarea valorilor și civilizației tradiționale specifice satului românesc“.
Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei