Percheziții la Moldova Nouă și Slatina Timiș

 

perchezitii arme

Trei percheziții domiciliare au fost efectuate astăzi de polițiștii cărășeni, sub coordonarea procurorilor, la locații din Moldova Nouă și Slatina Timiș. În urma acțiunilor, au fost ridicate două arme deținute ilegal și peste 350 de bucăți de proiectile metalice.

Polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 47 de ani din Slatina Timiș, în urma căreia au fost identificate și ridicate o armă neletală, cu lunetă, supusă autorizării, calibrul 5,5 mm, 33 bucăți proiectile metalice aferente armei și un cartuș de vânătoare calibrul 12 mm.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul de 47 de ani nu este autorizat pentru portul sau folosirea armelor letale sau neletale.

Tot astăzi, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au ridicat în urma a 2 percheziții domiciliare, o armă neletală, supusă autorizării, calibrul 4,5 mm, cu lunetă și 322 bucăți proiectile metalice aferente armei, pe care bărbatul de 61 de ani de la care au fost ridicate, nu era autorizat să le dețină”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai adaugă Alina Boeru.

e328748e-7e8f-4255-bc84-5ff3115817b7b4d99fcc-56e8-4b57-b192-5999ec2efbc0

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Branconierul

    Nu au gasit si cuțite? Armlre NELETALE sunt interzise in Romania, Cuba si Coreea de Nord. Soluția parchetului : RENUNTARE LA URMARIREA PENALA.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei