Arde în Clisura Dunării

f1

Pompierii militari din cadrul secției de pompieri din Moldova Nouă au fost solicitați să intervină în această după-amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Divici din Clisura Dunării.

S-a intervenit de urgență cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere, iar în ajutor au venit și  și forțe ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pojejena. Incendiul s-a manifestat la o anexă de lemn, cu pericol de extindere al acestuia și la casa principală a gospodăriei, dar a fost localizat rapid și lichidat, neînregistrandu-se victime.

f2

Incendiul a fost declanșat de un scurtcircuit la instalația electrică a unui bobcat care se afla in apropierea anexei, fiind afectate de foc anexa casei, o construcție lemn, bobcat-ul, vitrina frigorifică și 5 motoare de barcă care se aflau in interiorul anexei. Casa proprietarului și cele învecinate nu au fost afectate de incendiu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei