Parlamentul a tranșat numirea directorilor de unități sanitare din România

a

Cu 372 de voturi pentru, 37 de voturi împotriva, 6 abțineri și cu doi parlamentari ce nu au vrut să voteze, Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a adoptat,  hotărârea privind încuviințarea stării de alertă pe întreg teritoriul României, începând cu data de 18.05.2020, pe o durată de 30 de zile.

Hotărârea de Guvern care instituia starea de alertă ca urmare a pandemiei de coronavirus a fost adoptată de parlamentari cu câteva amendamente. Între acestea și cea care prevede trecerea unităților sanitare din nou în subordinea administrației locale din cea a Ministerului sănătății, Acest lucru va conduce la numirea directorilor de spitale din nou de către Primării și Consilii Județene. În cazul județului Caraș Severin este foarte posibil ca de astăzi, sau din zilele următoare, să avem noi directori, adică tot pe cei vechi la spitalele din cele două mari orașe ale județului, Reșița și Caransebeș.

O altă măsură adoptată în Plenul Parlamentului prevede deschiderea a încă 3 puncte de trecere a frontierei de stat în Ungaria, pentru evitare aglomerației din ultimele zile, în județele Arad și Bihor.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. imoGen

    La Oțelu Roșu când schimba directorul spitalului ?
    Nu de alta, dar se plimbă toată ziua prin oraș pe banii cetățenilor (pe bani mulți) și nu face mai nimic.
    Cui nu i-ar conveni un post în care stai o oră pe zi la spital și restul pe la cafele și țigări ?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei