Parcul Tricolorului din Reșița, în plin proces de transformare

1

Uitat parcă de o bună bucată de timp, Parcul Tricolorului din municipiul Reșița se află în plin proces de transformare. Un nou loc de joacă pentru copii ce va rivaliza cu cel din Parcul Siderurgistului și „o grădină botanică“ în aer liber după cum se exprima Daniel Călin, directorul Direcției de Administrare a Primăriei:

2

„Investiția se ridică în prima parte a lucrărilor la aproximativ 200 de mii de lei. În această sumă sunt cuprinse doar aparatele de joacă, manopera fiind asigurată de secția noastră prin personalul propriu. Locul de joacă va rivaliza cu cel din parcul Siderurgistului, atâta doar că va fi la o dimensiune mai mică. Acum așteptăm o piramidă din sfori, care are o modalitate mai aparte de prindere. Dacă vremea ne va permite, în cel mult o lună vom putea inaugura și acest loc de joacă pentru juniorii Reșiței. Va fi mai mare față de ceea ce a fost până acum, dar ceva mai mic în comparație cu cel din parcul Siderurgistului“.

3

Despre planurile municipalității pentru acest parc, Daniel Călin a mai precizat: „Parcul Tricolorului este prins într-un proiect de reabilitare totală, dar probabil pentru anul viitor. Va fi un parc de care reșițenii se vor bucura cu siguranță; va fi o mândrie a Reșiței.

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Z.I.

  Domnule primar Nelu Popa,domnule Daniel Calin !
  E interesant ca aveti si timp si chef si bani sa refaceti parcuri insa,poate vreti sa raspundeti si sesizarii mele din 5 martie 2020,privitoare la starea carosabilului pe strada Carpati din municipiu,intersectie cu strada Randunica .
  Maine – poimaine trec 120 de zile de cand v-am rugat sa binevoiti a aduce niste zgura si a petici hartoapele de pe strada,insa vad ca pana acum ati ignorat total rugamintile noastre de platitori de impozite si locatari ai acestei strazi.
  Chiar nu vreti sa intelegeti ca ne rupem masinile in intersectie ???
  Asa mult dispret aveti fata de partea de sus a orasului ?
  Sau scutiti-ma pe mine de impozitul anual pe adresa si o repar eu cu drag daca nu puteti /nu vreti sau nu aveti chef dumneavoastra !

 2. Dorel

  In ultimii ani s-au tot reparat si refacut aceste parcuri, totusi….200.000 lei nu e o suma colosala pt un colt de parc? Stim cu totii cum arata. Cu economia Resitei si locurile de munca promise inca din campania trecuta s-a cam uitat. Incercati sa abateti atentia de la alte probleme mai importante de care nu sunteti in stare. Recunosc, e frumos un parc intretinut sau o strada refacuta dar nu e suficient.

 3. zero

  “Investiția se ridică în prima parte a lucrărilor la aproximativ 200 de mii de lei … așteptăm o piramidă din sfori …
  Despre planurile municipalității … Daniel Călin a mai precizat: „Parcul Tricolorului este prins într-un proiect … dar probabil pentru anul viitor.”

  Mda. Sforărie în piramidă, declarată de 200.000 :)
  Papa Noel vă aduce şi (o piramidă de) “sfori”, dragi copii.
  Deci, un vot (sau un tov) la tăiţelu’ şi pentru anul aviator, să aveţi parte şi de alte sfori (şi sforării prezentate ca pretinse “investiţii”, nicidecum nu ca şi cheltuieli cu tragere pe sfoară).
  Dacă nu pentru voi, măcar tragere pe sfoară pentru părinţii voştrii, plătitorii de taxe şi impozite (+ 50%) şi pretinşi beneficiari la “investiţii” fără “profit”.
  În rest, este bine că se mai fac ceva gropi şi “găuri” (vezi poza).
  Cele din asfalt sunt insuficiente pentru actuala “administraţie”.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei