Parcul Teiuș din Caransebeș se transformă pentru o zi într-un orășel al copiilor

t1

Ziua Internațională a Copilului a oferit ocazia administrației publice din Caransebeș să transforme Parcul Teiuș într-un veritabil orășel al copiilor. Alături de Casa de Cultură George Suru și Asociațiile Sportive din municipiu, vor fi organizate pentru cei mici mai multe activități sportive și culturale, menite să le ofere un bun prilej de competiție, dar și de distracție în aer liber.

În programul manifestărilor organizate mâine sunt cuprinse: un concurs de desene pe asfalt ce va începe la ora 10:00, în parcarea locației; Teatrul de Vest din Reșița va prezenta, o oră mai târziu, spectacolul „Cei trei purceluși“, pe scena amplasată în orășelul copiilor, urmată de o demonstrație de dansuri sportive a trupei Magnum Dance.

Organizatorii au programat pentru ora 12:00, o festivitate de premiere a celor mici, ce va fi urmată de o serie de competiții sportive: baschet, minifotbal, volei, tenis, întreceri de biciclete și tricilete, prezentări de ateliere sportive în jurul orășelului copiilor. Pe scena amplasată în Parcul Teiuș se va desfășura de la ora 17:00, un spectacol folcloric susținut de elevii Școlii Populare de Arte „Ion Românu“, secția canto din Caransebeș și ansamblul de dansuri populare „Junii Gugulani“.

t2

În intervalul orar 17:00-20:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură vor rula filme de desene animate pentru cei interesați. „Vreau să precizez că intrarea la toate aceste manifestări este liberă și ne dorim ca cei mici să se poată bucura de o zi a lor specială, pentru că și ei sunt speciali pentru noi toți, părinți și bunici“, a precizat edilul Felix Borcean, primarul municipiului Caransebeș.

În caz de timp nefavorabil, toate aceste manifestări vor fi reprogramate.

 

Dan AGACHE

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei