(P) Schimbă-ți destinul! Urmează cursurile Facultății de Management Turistic și Comercial din Timișoara!

image001

Facultatea de Management Turistic și Comercial Timișoara

 

 

Au început înscrierile la Facultatea de Management în Turism, Comerț și Servicii a Universității Creştine „Dimitrie Cantemir” Timişoara, iar termenul limită se apropie cu pași repezi ( https://www.ucdctm.ro/despre-facultate/admitere/admitere-licenta/ )

Să nu uităm că turismul și comerțul și serviciile sunt printre ramurile economice cu cea mai puternică dezvoltare pe plan mondial. Facultatea de Management în Turism, Comerț și Servicii a Universității Creştine „Dimitrie Cantemir” Timişoara oferă tinerilor șansa de a avea un viitor mai bun, de a le îndruma pașii spre o viață liniștită și plină de satisfacții profesionale.

WhatsApp-Image-2020-06-13-at-14.14.44

 

image003

Într-o scurtă sinteză, pentru cei care nu cunosc această facultate:

Facultatea de Management Turistic și Comercial Timișoara ( https://www.ucdctm.ro/ ), componentă a Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” București, și-a întâmpinat primii studenți în octombrie 1991, fiind cea dintâi facultate cu acest profil din vestul țării.

Profilul facultății se înscrie în contextul general de pregătire a viitorilor specialiști în domeniul economic din România și din țările Uniunii Europene. Misiunea explicit asumată de Facultate este asigurarea unei pregătiri superioare pentru profesia de economist, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor. Prin profilul ei, Facultatea asigură un învățământ alternativ și complementar învățământului superior public.

Facultatea de Management Turistic și Comercial a extins continuu cooperarea cu alte facultăți din țară și din străinătate, având colaborări cu Universități din Serbia, Ungaria, Bosnia și Herțegovina, în vederea realizării de sesiuni științifice și conferințe internaționale comune și îmbunătățirea activității de cercetare.

Universitatea este acreditată conform Legii nr. 238/2002 publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 687/30.09 2003 și reacreditată instituțional în 2015 primind „Grad de încredere ridicat”. Facultatea a fost reacreditată în 18 mai 2016 conform H.G.376  de ARACIS (Agenția română de asigurare a calității în învățământul superior), având dreptul să organizeze examenul de licență și disertație în cadrul facultății, cu comisie proprie.

image004

De asemenea, Facultatea organizează cursurile Masterulului  „Administrarea și Negocierea în Afaceri“,  acreditat de ARACIS în 18.03.2010 (publicat în Monitorul Oficial nr. 595/23.08.2010) .

Facultatea oferă studenților și masteranzilor un număr considerabil de cursuri conform programelor analitice adaptate la curriculele altor facultăți de profil din țară și străinătate și la cerințele pieței muncii. Pe lângă acestea, facultatea oferă experiențe de neuitat, relații interumane de calitate, un mediu de învățare modern și stimulativ.

În baza parteneriatelor încheiate, studenții FMTC Timișoara au posibilitatea de a efectua practica de specialitate (remunerată), inclusiv în străinătate, în unități hoteliere de 4 și 5 stele.

Acest advertorial este adresat tuturor celor care doresc să își completeze studiile de licență sau doresc să dobândească cunoștințe și competențe manageriale avansate.

Colectivul de cadre didactice al Facultății de Management Turistic și Comercial Timișoara vă așteaptă cu drag să treceți pragul facultății fie în calitate de viitori studenți, parteneri de afaceri sau profesioniști în turism, comerț și servicii.

Privește cu încredere spre viitor! Urmează cursurile Facultății de Management Turistic și Comercial Timișoara!

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei