(P) MARKET PARABO cu prețuri imbatabile pentru ieșirile la iarbă verde!

parabo

Reșițenii au la dispoziţie pentru cumpărături, la prețuri de bun simț, magazinul MARKET PARABO, de pe Calea Timișoarei, cu o gamă variată de produse alimentare şi non-alimentare. Formatul magazinului Parabo este unul modern, iar printre produsele pe care clienţii le pot găsi aici se numără băuturi alcoolice şi non-alcoolice, lactate şi brânzeturi, conserve, produse congelate, dulciuri şi cafea, cosmetice, detergenţi şi multe altele, toate la preţuri foarte competitive.

 

OFERTELE SĂPTĂMÂNII la MARKET PARABO!

 Încă n-ai aflat? În această săptămână, la Market Parabo poți cumpăra kilogramul de cârnați pentru grătar AGIL la prețul de 22,43 LEI!  Iar cârnații merg de minune cu niște murături, prin urmare la Parabo vei găsi borcanul de castraveți NATURELO de 720 grame la un preț care scoate din sărite gospodinele – 3,46 LEI/BUC. Și după o masă copioasă, bărbații ar „linge“ o bere. Tocmai de aceea Market Parabo îți oferă doza de BERE CIUCAȘ la 0.33L la prețul de 1,89 LEI/bucată, iar pentru cei mici și cele măricele sucurile GIUSTO NATURA  la 2 Litri,  cu doar  3,80 LEI!

Dacă te-ai tras la umbră în soba mare, vorba bănățeanului și nu-ți dau pace muștele, nu te enerva! Tot la Parabo ai soluția: RAID spray de muște și țânțari la 400ML – 10,32 LEI/bucata. Și dă-i și-omoară țînțărimea și muscoaiele că ai de unde și nici nu e o avere spray-ul. Și e Raid, ne-am înțeles?

Programul de funcţionare la MARKET PARABO este de luni până sâmbătă, de la ora 9:00 la 21:00, iar duminica de la ora 8:00 la 15:30.

Hai s-aveți poftă la sănătate, că noroc avem cu MARKET PARABO unde găsim  cârnați pe săturate, pe-nfulecate, la toate mărimile, pentru toate gusturile și bere pentru toate apucăturile apres barbecue!

 

Am plecat la magazinul MARKET PARABO, de pe Calea Timișoarei, să umplu portbagajul de bere! Ceau!

 

REPER 24

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei