(P) City Center, aceasta bijuterie a Reșiței vine cu noi dezvăluiri inginerești ale confortului casnic, poposind tot la capitolul climatizare, execuție și construcție.

modelmic

image002

De la iscusiții meseriași care se ocupă de acest sistem, aflăm printre altele că scăpăm de multe lucruri, ceea ce în alte apartamente ar fi practic imposibil.

La noi mentenanța dispare, deoarece nu mai avem centrală, coș de fum și echipamente care necesită așa ceva, deci scăpăm de avize și cheltuieli.

image003

La City Center Reșița, datorită noului sistem ce se va implementa, climatul din interiorul clădirii sporesc confortul și maximizează reducerea consumului de energie coroborat cu lucrările de construcție care dispune de materiale de calitate și totodată aduc economie bugetului tău, atât vara când racoarea trebuie sa fie la ea acasă, cât și iarna atunci când caldura căminului trebuie să primeze.

image004

Un factor important de amintit, este acela că datorită climatului din locuință, noi nu mai avem mucegai sau condens pe pereți, evitând acest lucru grație acestei noi dotări de clasă.

image005

Șantierul este în plin elan, configurând zi de zi interioarele, iar cumpărătorii care au achiziționat deja apartamente în acest imobil, vin frecvent să se bucure de noile priveliști ce s-au  modelat cu truda zidarilor.

image006

Privește spre viitor pentru un bine necesar…

Viitorul arată bine, ne spune unul dintre contractanți care își imaginează deja aranjamentul din bucatărie, baie sau camere și că abia așteaptă ziua în care el, împreună cu familia se vor bucura de o viață nouă încununată cu mult confort SMART.

image007

Dacă sunteți interesat de o asemenea achiziție, trebuie să țineți cont că, cumpărarea unui apartament încă din faza construcției, constituie un avantaj, deoarece imaginația dumneavoastră n-o să cunoască limite în specificul și dotarea propriului confort, permițându-le meșterilor să vă poată configura mărețul dumneavoastră vis.

Totul trebuie să fie pe gustul tău !

 image008

 

Vă puteți alege la configurația casei, gresia, faianța, podelele dar si cât de smart va fi căminul dumneavoastră și aceasta se poate face doar cu ajutorul dumneavoastră, sfătuindu-ne !

Fiecare zi complexul își dezvăluie tainele frumoase din proiect cu ajutorul dumneavoastră dar în calitate de locatar, acesta poate fi  mai interesant și mai inteligent.

Citește și https://arhiva.reper24.ro/city-center-resita-confort-inteligent-casa-ta/

Ești interesat de detalii și personalizări, ești așteptat la sediul din clădirea de birouri DIAMANT de pe I.L. Caragiale din Reșița la etajul 3 camera 1 sau la telefoanele 0739 39 503 0 sau 0739 39 50 40

Adresa siteului este www.ccresita.ro

Discuțiile se vor desfășura într-o atmosferă prietenească, chiar la o cafea, cu specialiști City Center în construcții .

Vă așteptăm…la cafea !

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Emilut

    Care bijuterie ? Abia se toarnă planșeele la etajele unu și doi și o vedeți bijuterie.
    Să nu mai zic de priveliște: turnuri și turnulețe de la palate. Probabil ele sunt bijuteriile.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei