CITY CENTER REȘIȚA, CONFORT INTELIGENT ÎN CASA TA

modelmic

 

Această acțiune de informare a viitorilor clienți City Center are rolul de a aduce la cunoștința acestora, modul în care casa lor, SMART, va funcționa și cum se vor plăti toate aceste servicii de climatizare, așadar:

Provocarea este maximă. în primul rând este vorba de unul dintre cele mai noi și performante sisteme de climatizare cu schimbatoare în placi atât pe apă caldă cât și pe încalzire, deci vorbim despre apartamente cu sisteme de climatizare personalizate, cu module care sunt dotate cu sisteme de telecitire, unde dumneavoastră puteți gestiona cu ușurunță  atât temperatura în apartament cât și costurile ce rezultă din aceasta. Amintim în primul rând că apartamentul nu are centrală proprie ca apartamentele clasice, exonerându-vă practic de riscul de a se strica, sau de riscul incendiilor, al aprobărilor și avizelor ce trebuiau a fi obținute.

Citește și: Vrei să investești cu cap, după ani de zile lucrați „afară”? Fă-o acasă, în noua clădire rezidențială Reșița City Center!

Imobilul este dotat cu două centrale, montate în cascadă, care furnizează agent termic și sunt situate la subsolul blocului pentru siguranța locatarilor. Centralele sunt în condensare, ceea ce înseamnă randament mare, adică eficiență maximă.Fie că una dintre acestea se strică sau fie că temperaturile de afară scad periculos de mult, ambientul rămâne cel pe care dumneavoastră l-ați dorit datorită diagramei de căldură.

Încalzirea se face cu calorifere de oțel, iar în apartamentul dumneavoastră nu veți observa țevi deranjante privirii, acestea fiind pozate îngropat în pardoseală sau perete.

Pentru cei cu dare de mâna există însă varianta încălzirii în pardoseală la suprafețele care permit acest lucru. Având în vedere că este o CASĂ SMART, puteți să vă accesați temperatura de la distanță fără probleme cu ajutorul telefonului cu aplicația afrentă, la o simplă atingere de buton.

Toate explicatiile menționate mai sus, denotă faptul că avem economie din belșug și confort de cinci stele, iar dumneavoastră în calitate de beneficiar, veți fi un om/familie norocoasă pentru că aveți ocazia și plăcerea de a locui în cel mai SMART loc:  ,,CITY CENTER’’

Citește și: City Center proiect în derulare… City Center inteligența la ea ACASĂ

Clienții care au achiziționat deja apartamente sunt foarte încântați de această inițiativă și consideră ca tot ce se face, este de domeniul viitorului, curat, frumos și civilizat în Reșița

Informații suplimentare la telefoanele 0739395030 sau 0739395040 sau pe siteul nostru https://ccresita.ro/

image002

 

image03

 

Vom reveni cu detalii privind electric-smartul din casa ta viitoare…

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Scepticul

  Nu inteleg de ce se face atata reclama super agresiva? Este al 10-lea articol care descrie ce minune o sa fie fosta ruina din mijlocul orasului. Sa intelegem ca nu se vand apartamente si ne intoxicati cu tehnologii SMART doar doar isi face cineva rata pe la banca? Hai sictir…

  1. Administrator Reper

   Buna ziua !
   Va multumim ca sunteti cititorul nostru si dorim sa va informam ca aceste postari fac parte din grila publicitara a publicatiei; daca va deranjeaza, va rugam sa cititi altceva !
   Lectura placuta !

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei