(P) Cine e femeia Antreprenor cu Zâmbet?

modelmic

Cine e femeia Antreprenor cu Zâmbet? Cea care, într-o lume preponderent masculină, reușește să-și îndeplinească tot ceea ce își propune! Fie că e la Londra, la Viena sau în Dubai!

Ioana Șelner își scrie povestea simplu, cu un zâmbet cald și o privire veselă, care a trecut de la meseria de jurnalist la propria agenție de comunicare și PR, care a renunțat la București pentru Timișoara, care călătorește prin lume și creează relații de afaceri atât pentru ea, cât și pentru alți antreprenori.

Ioana Șelner deschide granițele zâmbetului!

Sufletul unei femei e un infinit, o goană după împlinirea personală și profesională, iar la femeia antreprenor se adaugă un plus de încredere condimentat cu câteva picături de responsabilitate, energie și creativitate. Dacă ai businessul tău nici tu nu mai știi de câte ori ai plecat, după o noapte nebună (de muncă) la o întâlnire cu un client important.

Mă prezint simplu Ioana. Sunt un haos creativ, o dezordine frumoasă, o femeie care face lucrurile cu pasiune, cu suflet, pentru că fiecare proiect duce cu el o parte din mine, din experiența, din trăirile și din visele mele. Antreprenorii se feresc să-și recunoască propriile slăbiciuni, se comportă formal și standardizat și astfel uită să fie oameni. Poate tocmai ăsta e elementul care mă diferențiază: sunt veselă, pliiină de energie, zâmbesc mult și des, râd cu poftă ori de câte ori am ocazia, am o energie molipsitoare, dar ca să te convingi, e musai să-mi vezi ochii veseli și luminoși. Sunt omul pentru care viața n-are rigori, n-are stereotipii, nici limite, ci doar oportunități de a învăța, de a mă dezvolta și de a trăi clipa.

Photosession_Ioana_GarajulPR_5DW_7687-061b

Viața dansează într-un ritm știut numai de ea, un ritm care mă ademenește, chiar dacă uneori abia țin pasul, chiar dacă uneori mi-e frică să nu mă pierd în valsul acela nebun de rapid. Sunt momente, în care mă cuprinde o liniște cutremurător de fioroasă, în care, parcă trăiesc într-un vis de gheață atât de pustiu, dar mă încăpățânez să-mi urmez cursul, să las în urmă un ecou, să nu fiu doar o umbră într-o lume de plumb. Îmi plac oamenii și poveștile lor, îmi plac lucrurile simple, diminețile cu soare și nemărginirea, pe care o citesc în ochii unora. Zâmbetul meu ascunde o lume, iar inima mea e un imperiu de emoții și stări, unde fiecare își are locul lui. Unii oameni apar în viața mea își spun povestea și apoi pleacă, dar alții rămân și mă însoțesc în călătoria cotidiană.

De-a lungul timpului am învățat să lupt pentru visul meu, ca și cum ar fi ultimul lucru rămas pe lume, iar acum îmi doresc să fac asta și pentru alții, așa că am conturat o grămadă de proiecte creative.

Dragul meu cititor, habar n-ai ce e-n sufletul unei femei antreprenor, care aleargă, luptă, se dedică, iubește cu nebunie, trăiește clipa și își asumă riscul asupra propriilor decizi. Sunt mecanicul creativ al Garajului de PR, al locului în care visele, ideile și gândurile mele prind contur, sunt mecanicul propriei vieți, care mă străduiesc să repar, din mers momentele de cumpănă, de neîncredere, de încercare și nu sunt puține, ca om de business.

Photosession_Ioana_GarajulPR_5DW_7721-095

Antreprenor cu Zâmbet pe scena internațională!

„Orice poveste începe cu a fost odată”. A ta nu s-a întâmplat demult.  Într-una din zilele senine, curajul și pasiunea te luau de mână și te purtau  spre nu știi ce zări. Cu fiecare clipă simțeai cum totul începea să prindă contur. Porneai la drum să descoperi lumea, lumea antreprenoriatului. Fiecare afacere e o poveste, iar Tu, antreprenorule, ești un actor pe scena propriului business. Deși uneori simți că ritmul e amețitor, iar scenariul a scăpat de sub control, de fiecare dată îți joci piesa până la capăt. Respirația îți îngheață pentru o clipă, când te gândești la succes internațional, când se deschide Cortina și trebuie să-ți spui povestea în fața unor spectatori străini. Chiar dacă de ceva vreme exersezi în culise, privirea îți trădează emoția, pentru că acum ai ocazia să-ți faci intrarea pe covorul antreprenoriatului internațional.”

Nu e prezentarea unei piese de teatru, ci a unei noi comunități de antreprenori, Antreprenor cu Zâmbet – oameni de afaceri care creează atât relații de business, cât și relații umane (cu zâmbet).

Proiectul își propune să aducă în prim-plan tinerii afaceriști români, care sunt open-minded, care știu să zâmbească, să construiască și relații umane dincolo de armura de business. Antreprenor cu Zâmbet este pentru cei care știu să aducă valoare prin ceea ce fac, pentru cei care sunt deschiși la oportunități, pentru cei care nu se împiedică în invidii, frustrări, pesimisme sau stereotipii (caracteristicile oamenilor limitați). Antreprenor cu Zâmbet este pentru cei care își doresc să se dezvolte, să învețe de la ceilalți, cei care aparțin noii generații, care vor să schimbe percepții și mentalități, pentru cei care sunt ambițioși, siguri pe ei și care gândesc “mare”, care au curajul, chiar nebunia, aș spune, să-și urmeze visul.

Un pas concret în dezvoltarea acestei comunităţi este conferința „Romanian Business without Borders” desfășurată în diverse orașe din lume, următoarea e în Dubai, în 24-25 septembrie 2016. În unul dintre cele mai luxoase orașe ale lumii, antreprenorii români scriu o nouă pagină de afaceri bazate pe încredere și valoare.

Detalii pe www.antreprenorcuzambet.ro

Ioana ȘELNER

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. BAZINGA

  Sincer,nu ne intereseaza ce debiteaza un “”haos creativ””!Poate,doar pe neamurile,vecinii si prietenele domnitei!Zau asa,cat v-a platit sa o promovati?

 2. Ciupacabra

  La băieții ăștia mai citești si altceva nu doar cronica tribunalelor, Bazinga esti de o răutate contagioasa, mai băiete

  1. BAZINGA

   Ai fost mai mult decat amuzant sa mi te adresezi cu “baiete””,poate invers ar fi mai potrivit””,mai nepoate””!Iar despre aspectul “”contagios””al rautatii mele …sper sa nu fie cazul!Sunt doar un umil HATER si atat!

 3. EL

  antreprenorul este un tip activ si…inventiv, asta cu inventivitatea este ceva ce voi, teoreticienii, nu prea stiti cu ce se mananca…si nu o promovati, si in Romania cei ce fac promovari sunt numai teoreticieni…samd

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei