Oțelu Roșu, cu un pas mai aproape de a deveni primul oraș din vestul României cu toate străzile asfaltate

modelmic

Unul din proiectele primarului Luca Mălăiescu, acela de a vedea toate străzile din orașul Oțelu Roșu asfaltate, se apropie încet-încet de îndeplinire, după ce proiectul prin care se găsea finanțare pentru ultimele tronsoane de drum pe care nu a fost turnat asfalt a fost introdus pe lista sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului „Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” din Programul Național de construcții de interes public sau social, derulat de Compania Națională de Investiții, listă semnată de ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan.

Mai sunt doar 12 străduțe de asfaltat în orașul Oțelu Roșu, restul sunt toate asfaltate, inclusiv drumul ce leagă cartierul Gai de cartierul Mal, care are o suprafață foarte mare, are 2,9 km, iar costurile aferente sunt foarte mari, deasemenea.

Cu siguranță în perioada următoare, vom semna contractul, se va ține o licitație și vom asfalta și restul stărilor ce au mai rămas de asfaltat și vom deveni astfel primul oraș din vestul României cu toate străzile asfaltate.

Proiectul este în valoare de 6 milioane de lei. Jumătate din această din această sumă costă doar drumul ce leagă cartierul Gai de cartierul Mal”, a explicat primarul Luca Mălăiescu.

Edilul a adăugat că în această perioadă sunt în derulare alte lucrări pe raza orașului de pe Valea Bistrei.

În perioada imediat următoare vom finaliza de amplasat bănci noi în toate cartierele din oraș. Am achiziționat 119 bănci, suntem în faza de montare, am început cu cartierul Rozelor și continuăm cu toate cartierele din oraș. De asemenea, vom asfalta strada Nouă din cartierul Ohaba, vom asfalta zona de blocuri de pe Calea Ștefan cel Mare, străzile Morii, Nucilor și Florilor din cartierul Mal, iar în perioada imediat următoare vom asfalta toată zona de garaje din cartierul Libertății, zona de garaje din cartierul Constructorilor, precum și o nouă parcare la blocul 3 din cartierul Constructorilor. Vom amenaja o parcare foarte frumoasă și vom asfalta parțial ce a mai rămas din strada Gai”, a precizat edilul.

Citește și Mălăiescu, pregătit pentru un nou mandat! „Contracandidații mei sunt cetățenii orașului, nicidecum persoane de la alte partide politice”

 

Karina TINCUL

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Buli

    Strazi fara canalizare asfaltate. Asfalt de 2 cm grosime. Nici un proiect din bani europeni in orasul Oțelu Roșu. Nu se vrea sau nu poate edilul sa ia ceva procent de acolo?

  2. Johann Nicolescu

    Ai urechi Taitelule ? Auzi Taitelule ? La cati ani lumina esti tu de o realizare ca asta: “toate străzile asfaltate” ? Cam asta-i diferenta de la un primar bisnitar al taiteilor si un primar care administreaza cu adevarat un oras, o localitate

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei