Orașul Bocșa mai bogat cu 5 milioane de euro, bani europeni

a

Încă unul din cele 4 mari proiecte depuse spre finanțare de către Primăria orașului Bocșa a primit undă verde și desigur, finanțare. Astfel, Bocșa are de-acum 3 proiecte în diferite faze de derulare. Despre cel din urmă care a primit girul și finanțarea, edilul Eugen Cismăneanțu a declarat într-o intervenție live pe situl Reper24:

„Am semnat la sfârșitul săptămânii trecute acest proiect cu cei de la ADR Vest. Este un proiect care pe mine m-a bucurat foarte mult și cred că va bucura mulți bocșeni. Spun asta pentru că fiind un proiect pe fonduri europene și un proiect integrat, poate rezolva foarte multe alte probleme ale unor clădiri, care prin bugetul propriu nu cred ca am fi reușit să le rezolvăm în viitorul apropiat, să le reabilităm în întregime așa cum o vom face din bani europeni“.

În acest proiect este cuprinsă reabilitarea fostului cinematograf care va deveni sală multifuncțională: sală de cinematograf, de spectacole, de conferințe; Casa de Cultură care va fi reabilitată în întregime, doar peretele frontal va mai rămâne din fostul edificiu, restul va fi demolat, reconstruit de la zero și extins.  Va fi reabilitat și parcul din fața primăriei, unde vom avea trei fântâni moderne ce vor fi, sper eu, pe placul bocșenilor și de asemenea vom reabilita 9 străzi în întregime: Nicolae Florei, Stejarilor, Dornei, Magaziilor, Nicolae Bălcescu, o serie de străzi care vor intra în reabilitare totală. Prin acest proiect sper să realizez dorința mea de a asfalta toate străzile din oraș“ – a mai spus primarul Eugen Cismănențu.

Termenul de finalizare al acestui proiect ambițios este de 24 de luni de la semnarea contractului, iar edilul speră ca birocrația și legile proaste care există în acest moment în domeniul licitațiilor să nu dea programul peste cap.

Interviul complet îl puteți viziona pe pagina de Facebook a Reper24

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei