Oficiul de Cadastru – biroul Oravița menține activitatea cu publicul sistată

o

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Caraș-Severin menține măsura sistării activității de relații cu publicul ( audiente, registratura si ghișee) la nivelul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Oravița, str. Eftimie Murgu nr.31. Activitatea de relații cu publicul se va desfășura în continuare prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronice sau poșta.

De astăzi și până vineri 23 aprilie, persoanele fizice sau juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepție sau avizare însoțită de înscrisul prin care se constata actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicita recepția sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciara pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale. Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Caraș-Severin prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Caraș-Severin www.ocpi-cs.ro, dar și prin intermediul unui call-center ( 0255/211.417), care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 08:00 – 16:30 și vineri, între orele 08:00-14:00.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei