Oficial! Marius Isac, noul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

isac

În ședința ordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin desfășurată astăzi a fost ales și cel de-al doilea vicepreședinte, în urma vacantării funcției după decesul lui Dan Stan. Cele două nume aflate pe buletinele de vot au fost: din partea grupului PNL, consilierul Marius Isac, iar din partea PSD, consilierul județean Gabriela Stuparu.

Cu 21 de voturi „pentru” a fost ales consilierul liberal Marius Isac. 4 voturi au fost acordate de PMP și 17 au fost ale consilierilor PNL. Așadar, cei doi vicepreședinți care vor forma echipă cu Romeo Dunca pentru următorii patru ani sunt Ovidiu Rădoi și Marius Isac.

Gabriela Stuparu a primit 7 voturi de la consilierii PSD și PRO România.

Totodată, începând de astăzi, Consiliul Județean Caraș-Severin are 4 noi membri, noii consilieri ai administrației județene Caraș-Severin sunt: Bogdan Miloș – 28 de ani, Nicu Bratosin – 61 ani, Ioan Cojocariu – 64 ani, Nicolae Șerban Vuia – 66 ani, toți de la PNL.

3fcca482-9fcd-472f-90e9-1cfcca9bef26

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei