OFICIAL! De joi începe autotaxarea pe autobuzele din Reșița! Vezi de unde vor putea fi cumpărate biletele!

modelmic

 

Sistemul de e-ticketing va deveni funcțional în autobuzele din Reșița începând cu data de 1 noiembrie, anunță reprezentanții Transport Urban Reșița. Pentru început se vor valida doar biletele, ce vor putea fi cumpărate până la sfârșitul lunii noiembrie, atât din autobuz, cât și de la punctele de vânzare de pe raza orașului.

Transportul în comun din Reșița este în plin proces de modernizare și schimbare. În așteptarea tramvaiului și a autobuzelor electrice promise de primarul Ioan Popa, conducerea Transport Urban Reșița aduce o serie de schimbări în cu mijloacele de transport în comun care circulă în prezent pe străzile municipiului de pe Bârzava: dispar taxatorii. Modificarea anunțată deja de câteva luni bune, a fost amânată deja de câteva ori, dar se pare că într-un final lucrurile au intrat în linie dreaptă și începând de joi autotaxarea va deveni funcțională.

Vor fi peste 20 de puncte de vânzare în dreptul sau în imediat apropiere a fiecărei stații. Din păcate nu mai sunt stațiile vechi de autobuz unde erau chioșcuri și atunci biletele se vor regăsi în alte locații. Nu sunt ale noastre, sunt parteneri cu care o să lucrăm, au orarul lor de funcționare, adică nu o să poți să găsești bilete 24 de ore din 24. Dar, în dreptul fiecărei stații va fi un punct de vânzare, că o chioșc de ziare, că e o alimentară, un alt magazin, va vinde și bilete de autobuz”, a explicat pentru Reper 24, managerul TUR, Dănuț Jurubescu.

Iată lista punctelor de vânzare pentru bilete:

 

abonamente – elevi/studenți și pensionari

Pentru moment, reprezentanții TUR nu au înaintat o dată începând de la care vor deveni funcționale și cardurile sau biletele electronice, conducerea societății precizând că va mai aștepta până când reșițenii se vor obișnui cu noul sistem de taxare pe autobuze, înainte de a trece la următorul nivel.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Johann Nicolescu

    E total aiurea daca depinde de orarul unei firme. Spre exemplu, daca programul de lucru la “ziare” se termina la ora 16.00 sau 18.00 si o persoana trebuie sa circule la ora 21.00, nu are bilet ce face ? alearga sa cumpere prin statiile invecinate sa cumpere bilete ? Nu se poate asa, e bataie de joc. De ce nu s-a implementat o alta metoda cu carduri, cum e in alte tari, cu 15 calatorii valabil 30 de zile, 30 de calatorii valabil 60 de zile s.a.m.d.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei