O nouă carte-album a Banatului Montan!

modelmic

În urma succesului înregistrat la apariţia cărţilor-album editate în ultimii ani de către Forumul Democratic al Germanilor din judeţul Caraş-Severin, organizația reprezentativă a etniei germane din sud-vestul țării a continuat cu un nou volum, de data aceasta dedicat istoriei fotografiei în Banatul Montan, din perioada 1860 – 1910.

Cartea-album bilingvă româno-germană „Un ținut redescoperit prin imagine. Fotografia în Banatul Montan între 1860 și 1910 ”, avându-l ca autor pe timișoreanul Cristian Graure, apare cu sprijinul financiar al Departamentului pentru Relaţii Interetnice de pe lângă Guvernul României în cadrul proiectului inițiat de către Forumul Democratic al Germanilor din județul Caraș-Severin.

Cartea-album va apărea în aceste zile, urmând a fi lansată atât la Reșița, cât şi la Timișoara, ea fiind cea de a 66-a apariţie editorială a Forumului Democratic al Germanilor din judeţul Caraş-Severin.

 

 Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Octavian Apahideanu

    Bravo! Respect și felicitări Forumului Democratic al Germanilor din județul Caraș-Severin pentru prodigioasa activitate! Aceleași pentru preocupările culturale ale publicației “Reper24h”, în raport cu care advertising-ul este secundar. Așa este sănătos și promițător pentru o evoluție pozitivă!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei