O a doua candidatură pentru alegerile de primar la Bocșa a fost depusă astăzi

bpnl

După ce zilele trecute social democratul Mirel Patriciu Pascu, viceprimarul orașului Bocșa și-a depus candidatura pentru fotoliul de primar la alegerile de la sfârșitul acestei luni, astăzi un alt candidat a intrat oficial în cursă. Liberalul Sorin PERIAN și-a depus la Biroul Electoral de Circumscripție candidatura din partea PNL la funcția de primar al orașului Bocșa la alegerile din 27 iunie.

Alături de el au fost colegii săi senatorul Ion Marcel Vela – președintele PNL Caraș-Severin, deputații Jaro Marșalic și Dumitru Rujan, Ovidiu Rădoi vicepreședintele Consiliului Județean, consilierii județeni dr. Șerban Nicolae Vuia și Liviu Brumar.

Liderii județeni și-au exprimat încrederea în succesul echipei liberale din Bocșa aigurându-l pe Sorin Perian de susținerea proiectelor de dezvoltare locală, se precizează în comunicatul de presă transmis de organizația Caraș-Severin a Partidului Național Liberal.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei