„Nu mă consider oaia neagră a PSD-ului“, afirmă primarul Velescu din Luncavița

 

velescu

Unul dintre suspendații pe un an de zile din Partidul Social Democrat, filiala Caraș-Severin, este și primarul comunei Luncavița, Ion Nicolae Velescu. Edilul a afirmat pentru Reper 24 că nu se consideră o oaie neagră a acestei formațiuni politice, ba mai mult, crede că a făcut tot ceea ce a trebuit pentru a-și respecta angajamentele față de electorat și față de conducerea partidului.

„Nu mă consider o oaie neagră și nici nu sunt. Din punctul meu de vedere, conducerea filialei județene a interpretat greșit rezultatul alegerilor, dar dacă așa au hotărât, asta e. În ceea ce privește scorul la parlamentare, eu am votat, mi-am făcut datoria, în schimb domnul Hurduzeu, în cei 4 ani cât a condus Consiliul Județean, nu a făcut nimic pentru DJ 608 Luncavița – Teregova – Mehadica. Cu siguranță locuitorii din comuna Luncavița sunt supărați pentru acest lucru și l-au sancționat.

Pe acest drum a fost și o surpare de teren, a fost inclus în lista de drumuri calamitate, a fost constatat acest lucru de către o comisie a CJ, dar nu s-a făcut nimic pentru repararea acestuia, iar oamenii, pe bună dreptate, se consideră supărați. Cred că domnia sa trebuia să-și pună întrebarea ce a promis și nu a făcut pentru județ. Au vrut să mă suspende, să fie sănătoși, dar cred că prima dată trebuia să-și facă ei o evaluare și mă refer la conducerea organizației județene a PSD, care nu știu dacă a fost pusă sau cum a fost pusă. Eu am fost și rămân pesedist“, a declarat Nicolae Velescu, primarul comunei Luncavița.

„Un singur lucru vreau să mai adaug referitor la acuzele că am trădat PSD-ul atunci când am solicitat conducerii centrale alegeri în organizația noastră. alții sunt cei care au trădat acest partid și acum au funcții de conducere“, a mai adăugat edilul.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Bănățeanul

    Dacă Hurduzeu nu înțelege de ce a pierdut nu are ce căuta in politică. CUM A AJUTAT EL PRIMARII PSD? I-A PRIMIT CAND VENEAU LA JUDET SI LE-A REZOLVAT PROBLEMELE? AJUTA oamenii lui Mocioalca , dupa plecarea la Pro, mai mult decat de cei din PSD? Alianță cu PRO România si Mocioalca au facut ca PSD sa aibă in județ un scor prost. Mulți alegători au spus ca nu au găsit
    , la alegrrile locale , PSD-ul pe buletinul de vot si au votat PNL . Ponta si Mocioalca au fost si sunt perceputi , in judet , ca adevărații TRADATORI ai PSD. La nivel national nici Ciolacu, Tudose.Grindeanu si Dancu nu au o imagine buna in randul simpatizantilor PSD. Se pare ca doar Gabriela Firea este percepută ca lider loial PSD. Părerea mea.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei