Noul magazin Lidl din Reșița își deschide porțile săptămâna viitoare!

modelmic

Noul magazin Lidl din Reșița, situat pe Strada Revoluția din Decembrie, pe platforma fostului CET, își va deschide porțile săptămâna viitoare. Conform primelor informații, reșițenii îi vor putea trece pragul începând de joi, 19 iulie. Unitatea va dispune de o suprafaţă de vânzare de 1.300 de metri pătraţi şi aproximativ 150 de locuri de parcare, dar şi de o staţie de încărcare a automobilelor electrice.

Ca de obicei, atunci când este deschis un nou supermarket, și de data aceasta, clienții vor fi întâmpinați cu tot felul de promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor beneficia de o degustare a produselor de la Brutăria Lidl.

Orarul de funcționare a noii unități va fi între 07:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 08:00 și 20:00.

Tot pe platforma de la CET se construiește în prezent și un supermarket Kaufland, care va fi inaugurat în perioada următoare.

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. dan

    buna, dar la paurii din Govandari ni s-a promis si noua un lidl in zona confectii……inteleg ca a fost doar gargara pt. prosti…?

  2. Toader

    Am auzit,pe surse ,că toţi foştii angajaţi ai CETului vor beneficia în ziua inaugurală ,de reduceri între 50 şi 100% la cumpărături,dacă persoana respectivă va şti să arate noului proprietar, UNDE a avut locul de muncă şi în funcţie de asta, va primi şi discountul stabilit! Cel mai avantajat se pare că va fi acela care acum nimereşte ,în loc de unde venea la serviciu,la …WC!

  3. Hetfield

    SI o sa lucreze cine la Lidl? Din 10 case o sa fie deschise cate? Doua? “Ne pare rau dar nu avem personal”.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei