Nea Mărine, ne băgară ăștia gaze! Și ni le contorizează!

modelmic

Odată cu primul semn de primăvară, E-ON Gaz Distribuție înlocuiește la Reșița rețelele de gaz, acțiune urmată de scoaterea contoarelor la limitele de proprietate.

Lucrările au început în această săptămână și se desfășoară în zona Dealul Crucii, pe străzile rândul II, rândul III, Căprioarei și Țerovei. Pe străzile amintite, circulația este restricționată în perioada lucrărilor iar la domiciile reșițenilor care locuiesc aici se va putea ajunge pe rute ocolitoare. Există riscul ca, pentru cei care nu cunosc bine Reșița, nici măcar navigația auto să nu reprezinte un ajutor.

Pentru E-ON lucrările vor continua în cartierul Mociur iar în lunile următoare acestea vor viza cartierul Țerova și zona Lunca Pomostului din municipiul reședință de județ.

Investiția este 100% una E-ON Gaz iar estimarea de finalizare a acestei lucrări necesare pentru Reșița este luna august 2016. Toate rețelele vor fi amplasate sub pământ, conform normelor Comunității Europene care prevăd ca până în anul 2022, toate rețelele de gaz să fie subterane.

Suntem curioși dacă firmele angrenate în mega-proiectul E-On Gaz care se ocupă de înlocuirea rețelelor, vor readuce străzile orașului la stadiul inițial sau vor lăsa cratere în urma lor?

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. GGii

    Pentru informarea lui Sergiu Taban: E.ON plateste la firma agreeata de primarie refacerea asfaltului.
    Nu primeste aviz de sapatura, pana nu se achita refacerea.
    Nu este in treaba E.On refacerea.
    Nu este ca si in cazul Hidroconstructia unde ei se ocupa de refacere.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei