Modificări la Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin

modelmic

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin anunță modificări în programul de lucru cu publicul la ghișeele a două servicii: Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative.

Activitatea de relații cu publicul organizată la nivelul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, de preluare a cererilor și eliberare a documentelor cu privire la autorizarea/menținerea autorizării persoanelor fizice pe linie de arme se va desfășura în zilele de marți și joi, între orele 10:00 – 13:00.

În ceea ce privește programul de lucru cu publicul la ghișeul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, amenajat în incinta clădirii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, acesta se va desfășura de luni până vineri:

  • Luni, între orele 10.00 – 13.00;
  • Marți, între orele 10.00 – 12.00 și 16.00 – 18.00;
  • Miercuri, între orele 10.00 – 13.00;
  • Joi, între orele 10.00 – 13.00;
  • Vineri, între orele 10.00 – 12.00.

Din motive de siguranță medicală, care vizează prevenirea răspândirii și infectării cu virusul Sars-CoV-2, toți cei care vin să depună sau să ridice documente sunt rugați să respecte regulile de prevenire și să păstreze distanţa de cel puţin un metru faţă de funcţionarul de la ghişeu, precum şi faţă de celelalte persoane din sediul instituţiei”, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Bănățean

    Mi-a stat inima, !? ……am crezut ca Dl. Borteș la si schimbat pe actualul șef al IPJ, așa a trimis amenințări după ce a suflat in alcootest,….pentru un mic accident pe calea Caransebesului…….!!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei