Mirel Pascu și-a depus candidatura pentru Primăria Bocșa!

pascu

BECO Bocșa a dat Hotărârea nr. 1 de validare a candidaturii social democratului Mirel Patriciu Pascu. Actualul viceprimar al orașului Bocșa și-a depus candidatura pentru funcția de primar, rămasă vacantă după demisia liberalului Emanuel Dănilă, câștigătorul alegerilor locale de anul trecut.

Astăzi mi-am depus candidatura intrând într-o nouă cursă electorală pentru postul de primar. Am făcut-o cu încredere și cu speranță! Cu încrederea că pot face bine acestui oraș și cu speranța că voi îmi veți fi alături în număr cât mai mare! Cu încrederea că experiența mea poate reînvia orașul și cu speranța că voi îmi veți da ocazia să demonstrez asta!

Pentru fiecare dintre noi cuvântul „ acasă” are o puternică semnificație! Pentru mine „acasă” înseamnă Bocșa! Pentru că aici sunt părinții mei, aici sunt fetele mele, aici e soția mea și aici este sora mea. Aici îmi sunt prietenii, aici sunt foști colegi și dragi profesori. Pe străzile Bocșei am copilărit, în aceste școli am învățat și pe aceste dealuri am hoinărit. La Bocșa sunt acasă!”, a declarat Mirel Pascu după depunerea candidaturii.

195270022_146585340859604_7737548092622487842_n

Actualul viceprimar este convins că acum este mai pregătit ca niciodată să conducă destinele orașului bazându-se pe experiența acumulată până în prezent.

„Iar dacă în perioada în care am păstorit acest oraș nu am reușit să-mi duc proiectele la bun sfârșit și nu mi-am făcut treaba pe deplin, acum consider că am câștigat experiență, că am învățat și din greșelile mele și ale altora și sunt capabil să pun rotițele acestui oraș în funcțiune. Avem încă atâtea de făcut!

Cu astfel de gânduri mi-am depus azi candidatura și fac apel la înțelepciunea voastră, la înțelegerea voastră, la sentimentele voastre nobile și vă rog să veniți alături de mine ca împreună să reînviem această casă a noastră: Bocșa!

Dumnezeu să ne înțelepțească și să ne ajute!”,  a declarat candidatul social democratul la Primăria orașului Bocșa, Mirel Pascu.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. alcibiade

    Succes, sper sa ai aceiași viziune in ceea ce priveste locuitorii cartierului Măgura ca in mandatele anterioare.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei