Mirel Pascu: „Continuăm împreună pentru orașul nostru!”

pascu

O serie de lucrări au fost demarate în orașul Bocșa, lucrări care continuă și se intensifică sub coordonarea administrației conduse de viceprimarul Mirel Pascu. Cu toate acestea, viceprimarul Pascu recunoaște că de la o zi la alta sunt descoperite tot mai multe probleme și astfel sunt necesare tot mai multe intervenții.

Chiar dacă unele lucrări cad în sarcina altor instituții, dacă nu exista o preocupare din partea administrației locale aceste lucruri nu se realizează însă cu prioritate. În acest context pot fi amintite lucrările de reparații de pe DN 58B, demarate de Direcția Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

24e99d74-3b23-40d1-954d-09a131272f8a

Viceprimarul Mirel Pascu a vorbit însă și despre alte intervenții și lucrări importante pentru oraș, printre care se află finalizarea lucrărilor de reparații pe străzile Rozelor și Plopilor, dar și cele demarate pe strada Cernei. În atenția administrației locale bocșene a ajuns zilele acestea și linia  ferată care străbate urbea.

„Cu bucurie vă informez că am mai demarat o lucrare deosebit de importantă pentru orașul nostru, și anume lucrări de întreținere și reparații la linia ferată din Bocșa Montană, zona Podul Mare.

 

ef161b83-60f6-4bb7-b32e-905a5cae4391

M-am deplasat împreună cu dna. Jurca Lidia, șef de secție CFR Bocșa, la Podul Mare și am asistat la începerea înlocuirii porțiunilor de trecere de cale ferată, lucrare care nu mai suferea amânare nu doar din motive estetice, ci, mai ales, din motive de siguranță.

Vă asigur că, în lucrările pe care le-am demarat în ultima perioadă, fiecare aspect este important și merită atenție deosebită.

Mulțumesc  tuturor celor ce au făcut sesizări și, evident, doamnei Lidia Jurca pentru sprijin și receptivitate.

Continuăm împreună pentru orașul nostru!”, a declarat viceprimarul social democrat, Mirel Patriciu Pascu.

3d14b91d-2ace-4309-8d19-72cbbd8b9ec1

 

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Dorin

    Bine că onor conducerea Primăriei a “primit sesizări” să poată interveni la refacerea trecerii la nivel a CF de la Montana. Dacă nu le primea, Doamne ferește, nici nu o făcea… În rest, cum merg lucrurile? Ca la Direcția de drumuri din Timișoara? Cu puțin ajutor de la domnul…Procuror?!

  2. liviu

    Asta e ca si Cismaneantu inainte de alegeri ,de parca e treaba lui sa stea langa muncitori .Da bine la poze,dar nu castigi concursul

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei