Ministrul Vela profesionalizează IGPR-ul! Colonelul Dan Antonescu, reîncorporat!

78213453_2393353500914905_6674449374929485824_n

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a fost aprobată propunerea șefului Poliției Române, de numire a colonelului Dan Antonescu în funcția de consilier al Inspectorului General al IGPR.

Decizia a fost motivată de experiența și profesionalismul demonstrate pe timpul desfășurării activității de aproape 23 de ani, ca polițist operativ,  în structurile M.A.I., dintre care 17 la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei.

Implicat în cazul Caracal,  expertul criminolog Dan Antonescu a scos la lumină o serie de dovezi în dosarul care îl incriminează pe autorul faptelor odioase din acest oraș.

Activitatea sa vastă ca specialist în omoruri a devenit subiectul unei cărți a cărei autor este, „Viața la omoruri”, un volum  în care dezvăluie esența acestei profesii și implicarea de care a dat dovadă în anchetele pe care le-a coordonat în toți acești ani.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Oliver M

  Felicitări domnule Ministru de interne ! Poate faceți un inventar al șefilor de inspectorate județene de poliție și șefi de politie municipale numiți de mafia politică pesede.

 2. Gigi Against

  Antonescu e un tip ok!
  Dar va cumula pensia cu salariul (baban ) de consilier…
  Pai cum facem coane Marcel?
  Una spunem si alta fumam….

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei