Micul trafic din nou posibil prin Vama Naidăș din Caraș-Severin

a

Prin Hotărârea de Guvern 967 publicată ieri – vineri 13 noiembrie – în Monitorul Oficial 1078 s-a redeschis Punctul de trecere Frontieră de la Naidăș , județul Caraș-Severin – informează departamentul de presă al Partidului Național Liberal. Este o măsură ce dă posibilitatea reluării legăturilor economice, sociale și culturale între Serbia si România, chiar în condițiile complexe generate de pandemia din cele doua state.

Redeschiderea PTF Naidăș a fost aprobată de către Guvernul României la solicitarea cetățenilor și întreprinzătorilor din Zona Oravița, transmisă Ministerului Afacerilor Interne de către Prefectura Caras-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Pope stana

    Asta este un banc? Granițele sunt închise, iar cetățenii sârbi oricum nu pot întra în România. Romanii în Serbia puteau doar cu test. Deci ce este asta? O gluma?

  2. Petru Suliman

    ? A fost.. articol de.. bun augur.. Era să sar ca ars.. NU.. (ARȘ) din germană, dar dacă nu E.. sobor de popi… și dinozaurul Mocioalcă sau piticul administrativ Silviu Hurduzeu de la PSD parcă nu e cu substanță electorală..Eram obișnuit cu..,, Datorita faptului ca noi și.. numai noi.. “.. Uite ca se poate și fără.. PSD $ GAȘCA DE HOȚI.

  3. MIHAI

    Relațiile zonale ar trebui intensificate, astfel încât să se poată ajunge pe câte două benzi pe sens măcar până la autostrada Niș-Belgrad.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei