(e) Candidații liberali din Caraș-Severin în mijlocul oamenilor

a

Candidații Partidului Național Liberal la Parlamentul României au fost prezenți astăzi în mai multe localități din Caraș-Severin pentru a se întâlni cu cetățenii. Întâlnirile au avut un număr redus de participanți, respectând reglementările impuse de pandemie.

aa

Ion Marcel Vela și Pavel Borchescu – candidați la Senat – împreuna cu Ion Chisăliță și Doru Coșei candidați la Camera Deputaților au fost în Băile Herculane și comunele din zonă. Unul dintre subiectele importante este promovarea proiectelor legate de conducta de gaze naturale Orșova – Caransebeș. Construirea acestei conducte a fost declarat Proiect strategic de către Guvernul PNL.

aaa

Jaro Marșalic, Dumitru Rujan și Brian Filimon candidați la Camera Deputaților împreună cu Ovidiu Rădoi candidat la Senat și Dan Stan- vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin s-au întâlnit cu locuitorii din Bocșa și comunele de pe Valea Bârzavei.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei