Mesajul prefectului Cristian Gâfu pentru locuitorii județului Caraș-Severin

cg

În preajma sărbătorii Învierii Mântuitorului prefectul județului Cristian Gâfu a dorit să adreseze un mesaj locuitorilor din județ, dar a făcut și câteva recomandări referitoare la comportamentul pe care ar trebui să-l avem în această perioadă, în contextul epidemiologic actual:

„Cetățenilor județului Caraș-Severin, care sărbătoresc în aceste zile Învierea Domnului, le doresc să-și găsească liniștea sufletească, să aibă parte de sărbători frumoase și liniștite, alături de familie și prieteni.

Având în vedere pandemia care își continuă existența îi rog ca la întâlnirile pe care le au să respecte măsurile de prevenție epidemiologică. Numai dacă vom proceda astfel, așa cum ne spun doctorii vom avea siguranța că și la anul, de Sfintele Paști vom fi din nou toți împreună.

Totodată le fac cunoscut faptul că instituția Prefectului, împreună cu structurile subordonate ale Ministerului Afacerilor Interne s-au ocupat de desfășurarea în bune condiții a sărbătorii de Înviere. Colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au verificat lăcașele de cult unde vor avea loc ceremoniile de Înviere; colegii de la Inspectoratul de Poliție și cel de Jandarmi vor fi prezenți acolo unde au loc slujbe, pentru a se asigura că procesiunile se vor desfășura fără incidente.

Guvernul României asigură și în această perioadă a Sărbătorilor, de vineri până luni inclusiv, vaccinarea în centrele din Caraș-Severin. Personalul acestor centre va fi prezent chiar dacă sunt  zile de sărbătoare, pentru a putea imuniza pe cei care și-au făcut programare. Altfel spus, procesul de vaccinare nu va fi întrerupt. Ba mai mult, la centrul de la Slatina Timiș iar de săptămâna viitoare și la Ezeriș, vaccinarea se poate face cu Moderna fără ptrogramare. Este un vaccin sigur, aprobat de autoritățile medicale europene cât și de cele române.

Vreau să-i rog pe cetățeni să înțeleagă că vaccinarea este singura cale de a scăpa de pandemie și de revenire la normal. Este calea prin care putem ajunge la o normalitate pe care am avut-o până în 2019. Să putem trăi fără frica că ne vom putea îmbolnăvi sau să-i îmbolnăvim pe semenii noștri“ a mai adăugat prefectul județului Caraș-Severin Cristian Gâfu.

Sursă foto:romaniatv.net

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Mao

    Ești total neinteresant herr Gâfu nici dracul nu te mai ascultă, așa de prost cânți!Nema interesu.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei