Mesajul deputatului Marius Damian către locuitorii județului Caraș-Severin

a

„Dragi creștini,

Astăzi, în pragul Sfintei Sărbători a Învierii Domnului Nostru Isus Hristos, doresc să vă transmit câteva gânduri. Încă de pe vremea când eram copil, această sărbătoare aducea în sufletul meu o altfel de bucurie. Îmi amintesc cu drag de fiecare dată cum vopsea mama ouă în coji de ceapă, iar eu le alegeam pe cele mai tari pentru a merge în sat la ciocnit de ouă, tradiție care se păstrează și astăzi.

În seara de Înviere mergeam de fiecare dată alături de familie la biserică pentru a lua lumina sfântă, și încă de pe atunci acest lucru îmi aducea o mare liniște sufletească.
Toate aceste obiceiuri m-au făcut să îl port mereu pe Dumnezeu în suflet oriunde m-ar purta viața. Anii au trecut și cu toate că trecem printr-o perioada dificilă să nu uităm să îl avem pe Dumnezeu în casa și în sufletul nostru.

Dragi cărășeni, vreau să vă urez un Paște binecuvântat, alături de toți cei dragi vouă și fie ca sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului Isus Hristos să vă aducă pace și liniște sufletească!

Cu multă credință Romulus-Marius Damian“.

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei