Accident grav la intrare în cartierul Câlnic al Reșiței! Șoferul este în comă!

accident

Grav accident de circulație petrecut în această seară în apropierea stației de carburanți Mol de la intrarea în cartierul Câlnic din Reșița. Pe o vreme ploioasă și un carosabil plin de apă, un șofer care se deplasa din direcția Kaufland spre Bocșa, a apăsat accelerația mult peste limita legală admisă, a intrat în prima casă de pe partea dreaptă a Câlnicului, după care mașina s-a izbit violent de un stâlp gros de iluminat.

În urma impactului, șoferul în vârstă de 47 de ani proiectat prin parbriz, a fost grav rănit, suferind mai multe leziuni, în vreme ce autoturismul Ford Mondeo, înmatriculat în Spania, a devenit un morman de fiare contorsionate.

Norocul a fost acela că șoferul nu a mai avut și alți pasageri în mașină. O baltă de sânge putea fi observată la fața locului, semn că șoferul a pierdut destul de mult sânge din momentul impactului autovehicului și până la cel al transportării cu ambulanța la spital. Medicii de la UPU erau rezervați în privința șanselor pe care le are acesta așa că au decis transportarea sa la Timișoara.

Recomandarea noastră pentru toți participanții la trafic este să circulați cu prudență și să adaptați viteza în funcție de condițiile în care se prezintă carosabilul pentru evitarea unor posibile accidente.

Accident circulatie Calnic

sange

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei