Tradiție de 30 de ani de flori și culoare pe străzile Caransebeșului! S-a deschis Târgul de Primăvară!

modelmic+editorial

30 de ani de tradiție încununează anul acesta mult așteptatul Târg de Primăvară de la Caransebeș.

 

Centrul Civic al municipiului a îmbrăcat zilele acestea haine primăvăratice. Tarabele sunt pline de produse specifice sărbătorii de 8 Martie, de la flori, ornamente și mărunțișuri vestitoare ale primăverii, până la atenți din argint sau aur.

Plin de cadouri pe care bărbaţii le pot oferi în aceste zile celor care contează cu adevărat în vieţile lor, târgul își așteaptă vizitatorii până la mijlocul lunii martie.

„Este o tradiţie veche de 30 de ani aceasta, s-a împământenit, dacă pot să spun aşa, obiceiul ca de la sfârşitul lunii februarie şi până în prima decadă a lui martie producătorii din zonă, dar şi din alte părţi ale ţării, să vină aici şi să-şi valorifice marfa specifică începutului de primăvară. Avem producători din Caransebeş, Căvăran, Peştere, Zăgujeni, Sacu, Oţelu Roşu, dar şi din Buzău, Iaşi sau Alexandria, care păstrează, văd, acest obicei moştenit din tată-n fiu”, ne-a spus Luminiţa Verdeş, şeful Serviciului Public „Piaţa Gugulanilor”, instituţie care administrează Târgul de 8 Martie din centrul municipiului.

Acesta va rămâne deschis până în data de 12 martie.

piata primaverii

 

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei